• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürsel Tekin ve Sarıgül savaşı resmen başladı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.809
55.300
1.123
[h=1]Gürsel Tekin ve Sarıgül savaşı resmen başladı[/h][h=2]CHP'de Mustafa Sarıgül'ün partiye katılmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığında ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor.[/h]

Cumartesi günü Mustafa Sarıgül binlerce kişiyleAnkara'da; diğer aday adayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise binlerce kişiyle Kadıköy'de olacak.
Tekin, Kadıköy İskele Meydanı'nda adaylık açıklaması yapacak. Miting havasında geçecek olan aday adaylığı açıklamasına “Kent mağdurları” getirilecek.
Sargıül'ün aday adaylığını açıklamasının ardından CHP'de “eğilim yoklaması” ve “anketlere” başvurulacak. Bu süreçte Sarıgül, “Çare Sarıgül” sloganını kullanacak. Gürsel Tekin cephesi de İstanbul yarışında kullanacağı sloganı belirledi; “İstanbul Tekin ellerde”.
Vatan

ben bu Gürsel Tekinden şüphelenmeye başladım arkadaş. Baykal olayında da ciddi parmağı vardı bu adamın. Chp hep çakma muhalafet olsun diye var sanki:44:

körler sağırlar birbirini ağırlar. ikisinden de zerre haz etmem. sarıgül tv de konuşurken, küçük emrah konuştu sanıyorum. geçen seçimlerde oy kullandım, bu seçimlerde kullanmıyorum. mecliste beni temsil eden hiç bir parti yok.

seçilmiş adaylar arasından seçim yapıyoruz sonra da seçimlerin kendimize ait olduğunu düşünüyoruz. her parti lideri sadece "kendi ağzının içine bakan" adayları getiriyor önümüze, dolayısıyla meclisteki isimler değişse de, tipolojiler sabit kalıyor. tabi reklam (oy) amaçlı bir kaç aday çıkaranlar da oluyor böyle.

Back