- 24 Temmuz 2022
- 8
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi cerkeskizi59
Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama Mehmet bey çok yoğun çok fazla hastası var. Aynı şekilde tekrar deneyeceğiz dedi Mehmet hoca. Bu benim ikinci negatifim zaten araştırılması gerekmiyor mu diye düşündüm açıkçası tekrar negatif görmek istemiyorum. Nasip tabi ama değişiklik yapmak daha iyi olacak benim içinUzun zamandır takip ediyorum, başka hastanedeydi bahçeciye geçti, gidip görmedim, ön görüşme isteyin, ilki neden negatif oldu? Doktorluk bir durum mu var?
Çok yoğun ve iletişimsizlik olabiliyor, dondurulmuş embriyonuz var mı?Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama Mehmet bey çok yoğun çok fazla hastası var. Aynı şekilde tekrar deneyeceğiz dedi Mehmet hoca. Bu benim ikinci negatifim zaten araştırılması gerekmiyor mu diye düşündüm açıkçası tekrar negatif görmek istemiyorum. Nasip tabi ama değişiklik yapmak daha iyi olacak benim için
Benim doktorum gürkan beydi. Opu için hazırlandım ama sperm bulunamadığı için opu olmadım. Kendisi çok bilgili samimi biri. Her soruyu sorabiliyordum. Yüz yüze kendisi görüşüyor telefondan mesaj attığımda cevap atıyor ses kaydı atıyor. İlgili bir doktor. Tavsiye ederim. Ön görüşme yapın ücretsizVar çok şükür 3 tanekromozom testi yaptıracağız sonuç çıkınca da tekrar tedaviye başlarız muhtemelen
Merhabalar. Daha önce bahçecide Mehmet Reşit beyin hastasıydım fakat tedavim negatif sonuçlandı. Acaba bu sefer Gürkan beyde mi transfer olsam diye düşünüyorum ve sizlerin görüşüne ihtiyacım var doktor ile ilgili. Var mıdır bilgi verebilecek olan Gürkan bey ile ilgili?e