Oturup ailenle iyice kesin ve kararlı bir şekilde konuşcaksın canım bizlerde uzaga gelin gidiyoruz yani
Merhaba kızlar,
benim 4 yıllık bi ilişkim var. sevgilim öğretmenlik okudu fakat atanamayınca polis olmaya karar verdi, atama sıkıntısından dolayı içime sinmese de karışmadım tercihine. şuan özel harekatta. doğu görevinde Van'da. biz istanbulda doğma büyüme yaşıyoruz. 4 kız kardeşiz birbirimize çok bağlıyız. sevgilimin şark görevinin bitmesine 3 yıl vardaha fazla beklemeyelim diyor, bende çalışıyorum, haklı beklemek istememekle. ama ailem kesinlikle uzağı istemiyor, onlar istemiyor diye de bitiremiyorum ne yapmam gerekecek. hiç destek olmadan nasıl gelicem üstesinden
ben anlamıyorum aileni..benim de büyük kızım bulamadı birini.. sevdikten sonra nerye isterse oraya vermeye razıyım..yeterki karşıdaki insan olsun..bu bir uzun ilişki..anlaşabiliyorsunuz..ben olsam seve seve verirdim..artık bebekte değilsin ki dizinin dibinden ayırmasın..yanına verip bir kaç yıl sonra uzağa gidilse ne yapacak ailen..kızımı götüremezsin beim yakınımda mı olacak diyecek..bence ailen yanlış yapıyor...tabiki rızaları olmadan yapma derim..ne yap ne et onları ikna et..
Yan komşunun oğluyla evlensen de orada otursan daha mutlu olacağının garantisi var mı?
Uzak mesafeler falan basit şeyler, bir aile kurmaya engel olacak kadar önemli bir şey değil bence. Sen al aileni karşına güzelce konuş. 3 sene sonra dönersiniz.
Ben de Van'a atandım. Üstelik uzak bir ilçesine
Allah yardimcin olsun.
Her disi kus elbet bir gün yuvasini terk eder.
Bende dogma büyüme avrupadaydim.
Ailem ablamlar yegenlerim...
Hepsini orada biraktim türkiyeye gelin geldim.
Zor degil mi?
Hemde nasil !!!
Ama evlendigin kisi ile mutlu ve huzurlu isen hasretin üstesinden de gelmeye calisiyosun bi sekilde.
InsaAllah ailen sana destek olur.
InsaAllah evlenecegin insan da ailenin tutumuna karsi anlayisli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?