• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güral+Hisar kaçırmayın derim :)

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Kızlar uzun zamandır araştırıyodum baya bi fiyat aldım heryerden marka konusunda daçoğu yerden fikir aldım ve şu sonuca vardım elinde her markanın ürününü bulunduran bir stıcı bile sattığı halde karacanın setini vermekten kaçındı.baya bi konuştuk pişman olmamak için her şeyi ehlinden al dedi örneğin kütahya porselen markaıdır kaşığından bi iş çıkmaz, karacanın tencerelerini nerden ithal edildiğini biliyorum porselenin 3 yıl sonra deseni bile silinir dedi.özetle porselende güral yada kütahya çelik tencerede hisar çatal bıçak takımlarında ise alabiliyosan jumbo yada aryıldız en iyileridir pişman olmazsın diye anlattı.bende ayrı ayrı alıp tamamlayayaım derken güralın porselen sarayı var ziyaret ettim ve bir çeyiz seti hazırladıklrını gördüm ve nihayet aldım tek kelimeyle dopdolu çok güzel bir set güral porselen ve hisar işbirliği yapmış.benim aldığım set 2000tl içinde neler var sayayım bilginie...;
96 parça güral yemek takımı
5adet hisar çelik tencere takımı
1 adet hisar düdüklü tencere
5 adet hisar teflon tencre takımı
1adet hisar çelik pilav tavası
1 adet hisar teflon kızartma tavası
hisar cezve seti( 3 adet,asma aparatı dahil)
1adet hisar çelik çaydanlık
1adet hisar çay seti(6adet süslü işlemeli bardak hediye)

3 renk tercihi vardı siyah, gece mavisi ve hafifi ışıltılı altın tonları .Haberiniz olsun istedim

Ankara'da bir çeyiz mağazasında bende sordum hisar set+ güral veya kütahya porselen ( istediğini seciyorsun) çeyiz seti 2100 demişlerdi
korkmaz+ güral veya kütahya porselen çeyiz seti ise 1800
aynen canım banada karaca önermediler uzun süredir satmıyoruz dediler :S

Liva canım acaba Ankara'daki hangi mağaza ben de Hisar ve Kütahya porselen taraftarıyım, hem kalite hem de modelleri açısından ikisinin birlikte olduğu kampanyayı kaçırmak istemem

Kızlar uzun zamandır araştırıyodum baya bi fiyat aldım heryerden marka konusunda daçoğu yerden fikir aldım ve şu sonuca vardım elinde her markanın ürününü bulunduran bir stıcı bile sattığı halde karacanın setini vermekten kaçındı.baya bi konuştuk pişman olmamak için her şeyi ehlinden al dedi örneğin kütahya porselen markaıdır kaşığından bi iş çıkmaz, karacanın tencerelerini nerden ithal edildiğini biliyorum porselenin 3 yıl sonra deseni bile silinir dedi.özetle porselende güral yada kütahya çelik tencerede hisar çatal bıçak takımlarında ise alabiliyosan jumbo yada aryıldız en iyileridir pişman olmazsın diye anlattı.bende ayrı ayrı alıp tamamlayayaım derken güralın porselen sarayı var ziyaret ettim ve bir çeyiz seti hazırladıklrını gördüm ve nihayet aldım tek kelimeyle dopdolu çok güzel bir set güral porselen ve hisar işbirliği yapmış.benim aldığım set 2000tl içinde neler var sayayım bilginie...;
96 parça güral yemek takımı
5adet hisar çelik tencere takımı
1 adet hisar düdüklü tencere
5 adet hisar teflon tencre takımı
1adet hisar çelik pilav tavası
1 adet hisar teflon kızartma tavası
hisar cezve seti( 3 adet,asma aparatı dahil)
1adet hisar çelik çaydanlık
1adet hisar çay seti(6adet süslü işlemeli bardak hediye)

3 renk tercihi vardı siyah, gece mavisi ve hafifi ışıltılı altın tonları .Haberiniz olsun istedim

zaten Güraldan asla vazgeçmem Karaca schaffer faaln hikaye ya Güral porselenden iyisi yok..ben günlük yemek takımımı da Güraldan aldım .biraz tuzluydu ama iyi olduğu için verirken paraya acımadı annem :D bncede porselenlerinizde Güral ve kütahya porselen öncelikli tercihlerniz olsun pişmn olmassınız

aynı seti bugün aldım.ama yemek takımını olmayanı alıp yerine bone china kare olanlardan aldım çok zarif bi takım oldu renk olarak da siyah seçtim.toplamda 2.390 ytl yi 12 ye bölücekler...sizce nasıl fiyatı...bize uygun geldi bugün aldık hisardan...

Bu setin içinde çatal-bıçak tk. yok sanırım değil mi?

yazmayı unuttum mu acaba ya ama içinde çatal bıçak takımı var canım hemde çok zarifler 5 farklı model vardı benim istanbuldan aldığım yerde çok da zarif ve şıklar.2060 tl ye mal oldu tüm set .ama cezvemden çaydanlığıma çatal bıçak takımıma teflon ve çelik tencere setime ve yemek takımıma değer benimkinin içinde çok iyi bir de çay seti vardı işlemeli 6 bardak, gümüş tepsi ve çay tabağı var içinde. ben gerçekten memnunum çok rahat kullancağıma inanıyorum.Özellikle tencereleri harika çelik tencereler büyük teflon daha büyük. bu sette aldığım küçük tencerelerimden biri karacanın setindeki en büyük boy tenceresine denk geliyo inanamazsın karaca çok küçük yapmış tencerelerini.

Eeeee Süpermiş o zaman valla
ben de tam böyle birşey bekliyordum çok sevindimmm :)
ızmir'de nerden bulabilirim ki acaba :S
Bernardo hafta sonu kafamı karıştırdı modelleri çok şık ama
hakkında olumsuz çok şey okudum
Ama bu set süpermiş cidden çok teşekkürler :)

Aldığınız çeyiz seti benim düşündüğüme çok uygun. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah! ıstanbul'dan nerden hangi mağazadan aldınız aceba? Adresini verebilirmisiniz?

Aldığınız çeyiz seti benim düşündüğüme çok uygun. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah! İstanbul'dan nerden hangi mağazadan aldınız aceba? Adresini verebilirmisiniz?
istanbul maltepede güral porselenin kendi mağazası var kütahya porselenle yanyana orda bilgi verirler ben oradan aldım biçok arkadaşımda benden sonra gidip aldı benim aldığım tencere seti pırıltılı altın renginde inanılmaz hoş duruyo şiddetle tavsiye ederim çok da kullnışlı çünkü baya geniş ve derinler

istanbul maltepede güral porselenin kendi mağazası var kütahya porselenle yanyana orda bilgi verirler ben oradan aldım biçok arkadaşımda benden sonra gidip aldı benim aldığım tencere seti pırıltılı altın renginde inanılmaz hoş duruyo şiddetle tavsiye ederim çok da kullnışlı çünkü baya geniş ve derinler

Merhabalar, ben de sizin almış olduğunuz tarz da bir çeyiz seti arıyorum, çatal-bıçak takımı da varmış ilk listede yoktu ama mesajların hepsini okuyunca sete dahil olduğunu gördüm. Ben Adana'da oturuyorum ama İstanbul'da abim var ondan almasını isteyeceğim o nedenle sizin ürünleri aldığınız bayinin adı, adresi varsa telefonunu rica edecektim.
(Ben Güral'ın sitesinde bayi adreslerine baktım, Maltepe'deki bayi ile ilgili bilgileri aşağıda ekliyorum, sizinki ile aynı mı bilemiyorum ama.)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sevgiler...

--------------------------------------------------------------------------------
Bayi Adı: DOĞAN GÜRAL
Yetkili Kişi: OĞUZ HAN
Adres: Bağdat Cad No:272 Maltepe / İSTANBUL
Telefon: 0216- 399 10 10
Fax: 0216- 352 32 66

merhabalar,
acaba trabzon da nerede bulabilirim?CADIARZU
güral prselenin kendi mağazasında satılıodur heralde bide kredi kartına mı taksit yaparlar yha o kadr limit yokakannehir

merhabalar,
acaba trabzon da nerede bulabilirim?CADIARZU
güral prselenin kendi mağazasında satılıodur heralde bide kredi kartına mı taksit yaparlar yha o kadr limit yokakannehir

Ben Adana'daki Güral Mağazasına sordum, orada yoktu bu kampanya; "Bayii kendisi yapmıştır." dediler. Her mağazasında yok sanırım bu set...:çok üzgünüm:

teşekkürler hard_disc
bakalım burada yapan yer war mı ii bi takımdı ama:gitme:
ne yapalım araştırmaya dewam

teşekkürler hard_disc
bakalım burada yapan yer war mı ii bi takımdı ama:gitme:
ne yapalım araştırmaya dewam

Rica ederim...
Ben bahsedilen bayiyi bulup abime aldıracağım, siz de Trabzon'da bulamazsanız eğer İstanbul'da bir tanıdığınız varsa ondan yardım isteyin bence (modeli beğenir kod numarasını verirsiniz). Ben çok bakındım bu set kadar zengin içeriklisi yok, üstelik hem hesaplı hem de kaliteli... Zaten çok zamanım da kalmadı benim, 1 Kasım'da düğünüm, geç bile kaldım...:bbo:

Selamlarrr herkese
Ben de 2 gün önce aldım hisar'ın setini ama güral iş birliğiyle değil
hisar mağzasından aldım isterseniz yemek takımlı kampanyayı tercih edebiliyosunuz ben onu istemedim
kampanyaya dahil çatal-kaşık setini de farkını ödeyerek değiştirdim
toplamda 1700 gibi bi rakama herşey gönlümce oldu
Benim aldığım setin içindekiler:
90 prç. çatal-kaşık-bıçak tk.
4 tencere
1 çelik tava
6 lt. clipso düdüklü
çaydanlık
cezve seti
çay takımı(bardaklar dahil)

Back
X