- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
Kızlar uzun zamandır araştırıyodum baya bi fiyat aldım heryerden marka konusunda daçoğu yerden fikir aldım ve şu sonuca vardım elinde her markanın ürününü bulunduran bir stıcı bile sattığı halde karacanın setini vermekten kaçındı.baya bi konuştuk pişman olmamak için her şeyi ehlinden al dedi örneğin kütahya porselen markaıdır kaşığından bi iş çıkmaz, karacanın tencerelerini nerden ithal edildiğini biliyorum porselenin 3 yıl sonra deseni bile silinir dedi.özetle porselende güral yada kütahya çelik tencerede hisar çatal bıçak takımlarında ise alabiliyosan jumbo yada aryıldız en iyileridir pişman olmazsın diye anlattı.bende ayrı ayrı alıp tamamlayayaım derken güralın porselen sarayı var ziyaret ettim ve bir çeyiz seti hazırladıklrını gördüm ve nihayet aldım tek kelimeyle dopdolu çok güzel bir set güral porselen ve hisar işbirliği yapmış.benim aldığım set 2000tl içinde neler var sayayım bilginie...;
96 parça güral yemek takımı
5adet hisar çelik tencere takımı
1 adet hisar düdüklü tencere
5 adet hisar teflon tencre takımı
1adet hisar çelik pilav tavası
1 adet hisar teflon kızartma tavası
hisar cezve seti( 3 adet,asma aparatı dahil)
1adet hisar çelik çaydanlık
1adet hisar çay seti(6adet süslü işlemeli bardak hediye)
3 renk tercihi vardı siyah, gece mavisi ve hafifi ışıltılı altın tonları .Haberiniz olsun istedim
96 parça güral yemek takımı
5adet hisar çelik tencere takımı
1 adet hisar düdüklü tencere
5 adet hisar teflon tencre takımı
1adet hisar çelik pilav tavası
1 adet hisar teflon kızartma tavası
hisar cezve seti( 3 adet,asma aparatı dahil)
1adet hisar çelik çaydanlık
1adet hisar çay seti(6adet süslü işlemeli bardak hediye)
3 renk tercihi vardı siyah, gece mavisi ve hafifi ışıltılı altın tonları .Haberiniz olsun istedim