- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kaslarim cogalsin ama kararmasin istiyorum.
Cicek olan karanfil mi bu kuru satılan ağıza atılan karanfil miKuaförden öğrendim dökülen kaşlarınızı gürleştirmek ve sıyahlaştırmak için karanfılın ucunu yakın ıyıce sondukten sonra kaslarınıza surun ben surdum kaslarım ın rengı acıktı sımsıyah oldu her gun yapınca kasları da gürlestırıyormuş ben kirpiklerıme de uyguluyacagım .Dökülme derdı olan hanımlar bır denesın .
Bunlardan cok kaslarını sıyaha boyayanlar bence kımyasal boyadansa karanfıl on numara besleyıcı ve guzel bır goruntu verıyor .Ayrıca kasları daha dolgun gosterıyor.Badem yağı, sarımsak bunlarda etkili
Kuru satılan agıza atılan karanfıl.Ucunu yakıp öyle kullanılıyor .Cicek olan karanfil mi bu kuru satılan ağıza atılan karanfil mi
Kuru karanfıl .Agıza alınanı.karanfil derken canım. çiçek olan karanfil mi yoksa diğeri mi?
Neden denedınız mı bunu ?Dökülme mi var?İyi taktikmiş ama ben derdi çözemedim
Boyalar kaşları döküyor .Kuaför kendı kaslarına da uygulamış zamanla rengı koyulaşıyormuş ve kuaförun kaşları simsiyahtı boya degılmış karanfıl ıygulamış.Kalıcı olarak mı karartıyor ? Benim kaşlarım sarı şimdi saçımı sitaha boyadım kaş farı kalemi falan da sevmiyorum . Kaşlarım kalınlaşmasın ama siyah olsun istiyorum. Sizce siyah saç boyasıyla boyamak doğru mu ? Etrafına bulaşır bikaç gün gitmez diye cesaret edemedim.
Yok o anlamda demedim, bir derdim var bölümü ya derdiniz nedir onu çözemedim demek istedimNeden denedınız mı bunu ?Dökülme mi var?
Sadece benım derdım degıl kas dokulmesı olan tum hanımların derdını cözmek .Yok o anlamda demedim, bir derdim var bölümü ya derdiniz nedir onu çözemedim demek istedim
Hadıya bukadar mı etkılı baska yerler de cıkması korkutur benı.Benim bir tanıdığım yapti bu doğal yontemi. Kasina kirpigine sureyim derken alnina yanaklarını akmis degmis.
Ve bir sure sonra killanmalar basladi.
Onlarsa uğraştı lazerle yok etmek icin.
Lütfen dikkatli olun dogal yol bile olsa herkese yaramiyor. Basiniza baska dertler açılmasın.
Hadıya bukadar mı etkılı baska yerler de cıkması korkutur benı.Yanaklara akmıyor ama surerken akıcı bırsey degıl kı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?