- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.908
- 598
- 34
- Konu Sahibi Sadecesen2
Tomurcuklu tarafıymışBende bunu mrak etdim şmdı yapcaktm ama knu sahıbndn ses yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tomurcuklu tarafıymışBende bunu mrak etdim şmdı yapcaktm ama knu sahıbndn ses yok
Siz nasıl yapiyordunuz sarımsağı kesip mi surdunuzsarımsak bu konuda cok etkılı gercekten gurlestırıyor ama dıkkatlı olmak lazım. cunkı cok cok uzun sure kaldıgında tahrıs edıyor. ben kuafor azızlıgıne ugradıgım zamanlarda 1 hafta kadar aksamları yatarken suruyorum sabah kalkıp guzelce yıkayıp krem suruyorum. gayette memnunum.
Ben tomurcugunu yaktım sapından tutup.Umarım işe yarar ya herkes bişeyler diyor bu basıt geldı bana denıyoruz bakalım .Cnım ıyıce anlatrmsn neresını yakcaz sap kısmınımı yoksa tomurcugumu ltfn cevaplarsan
Siz nasıl yapiyordunuz sarımsağı kesip mi surdunuz
Çok teşekkür ederim deniycemsarımsagı ortadan kesıyorum hafıf sulu gıbı oluyo ya o kısmını suruyorum. ama el ile ovalamayın sakın tahrıs edersınız. surup sabah yıkayın ben faydasını gördum.
Benim kaslari cikartti 21 marttan buyana yapiyorum hergun .Kirpikleride uzatti hem surme gibi suruyorum hemde kaslarimi bununla boyuyorum.Denedim oldu hemde dogal bi cizim boya gobo degil iyimis bide gurlestirse suoer olur
Yikayinca cikiyor degilmi bu? Bn yeni surdum bakmadm cikiyormu hemen . Kirpiklere nasil surdunuz ya alt ust kirpik hamgine surdunuz?Benim kaslari cikartti 21 marttan buyana yapiyorum hergun .Kirpikleride uzatti hem surme gibi suruyorum hemde kaslarimi bununla boyuyorum.
yikayinca cikiyor hemen.Alt kirpiklere surme gibi suruyorum hem kasim hem de gozlerim surme gibi durdugu icin cok guzel gorunuyor .Yikayinca cikiyor degilmi bu? Bn yeni surdum bakmadm cikiyormu hemen . Kirpiklere nasil surdunuz ya alt ust kirpik hamgine surdunuz?
merhaba kullanılan bu ot neydi ?Benim bir tanıdığım yapti bu doğal yontemi. Kasina kirpigine sureyim derken alnina yanaklarını akmis degmis.
Ve bir sure sonra killanmalar basladi.
Onlarsa uğraştı lazerle yok etmek icin.
Lütfen dikkatli olun dogal yol bile olsa herkese yaramiyor. Basiniza baska dertler açılmasın.
bu ot neydi acabaYok o sizin dediginiz degil. Baska bir ot yakip yapti o. Aklima geldi dogal yol bile olsa yan ekileri var diye. Baska yerlerde killanma olmasin aman diye soylemek istedim.