- Konu Sahibi Sadecesen2
Sarışın bir kadının kara kas güzel olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne otu :) amanin cabuk ogrenemezmisin :)Yok o sizin dediginiz degil. Baska bir ot yakip yapti o. Aklima geldi dogal yol bile olsa yan ekileri var diye. Baska yerlerde killanma olmasin aman diye soylemek istedim.
Evet .Nasil surucem onu kirpiklere eyeliner ceker gibi mi ?
Şimdi bir deneyip görun basıt zaten ben uygulayınca goruntuye sasırdım.Guzel fikir kad farindan daha etkili sanirim denicem
Demedı ama ben surdum kastakı gıbı kara olmadı solgun durdu .ıyıce sondukten sonra deneyın de yanmasın .Kirpiğe sürülebileceğini de dedi mi kuaförünüz?Bi sakatlık çıkmasın da
Göze de kacmasın dıkkat edılmeli .Kaş içinmiş ama kirpik bılmem ben surdum .Kirpiğe sürülebileceğini de dedi mi kuaförünüz?Bi sakatlık çıkmasın da
Surekli kas fariyla yasayan biri olarak kalici olmasi bulunmaz bi nimet tskŞimdi bir deneyip görun basıt zaten ben uygulayınca goruntuye sasırdım.
Biraz önce yaptım cidden simsiyah oldu eğer kaliciysa ve gurlestiriyosa harika bi yöntem teşekkür S Sadecesen2 HEM Siyah HEM GÜR Kaş istiyodum bi ay sarımsak sürdüm yakti koktu hiç fayda gorememistim eğer bu yöntem fayda sağlar sa duacinim
Cnım ıyıce anlatrmsn neresını yakcaz sap kısmınımı yoksa tomurcugumu ltfn cevaplarsanKuaförden öğrendim dökülen kaşlarınızı gürleştirmek ve sıyahlaştırmak için karanfılın ucunu yakın ıyıce sondukten sonra kaslarınıza surun ben surdum kaslarım ın rengı acıktı sımsıyah oldu her gun yapınca kasları da gürlestırıyormuş ben kirpiklerıme de uyguluyacagım .Dökülme derdı olan hanımlar bır denesın .
Bende bunu mrak etdim şmdı yapcaktm ama knu sahıbndn ses yokAğza atılan kuru karanfilin sap tarafını mı yaktınız yoksa diğer tomurcuklu tarafını mı ?
Ben elimde tutup yaktim yanmadi elimde hemende kasima sürdüm memnunum şimdilik hemde doğal bi yo ntem bide gurlesirse tamamdırAaa ilk defa duydum ,
ben de gürleşsin diye badem yağı alacaktım.
Karanfili nasıl yakıyoruz sapından cımbızla tutup
çakmakla ucunu yaksam olur mu?