Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriGür ve kalın telli saçlara kesim
Kızlar benim saçlarım çok çok çok gür ve kalın dalgalı aynı hafif kalın maşa yapılmış gibi çok seviyorum saçımı ama o kadar çok saç var ki saçım çok dökülse bile azalma olmuyor , ayrıca saç tellerim de çok kalın , yere düşse bağırıyor yerde siyah ip gibi bir şey var diye aslında saçlarımı seviyorum ama saçlarım uzadıkça kırıldı kestirmek istiyorum ve nasıl bir model kestireceğimi bilmiyorum , saçımla baş edemiyorum , saçımı kontrol edebileceğim kabarmayacak elektriklenmeyecek güzel bir saç modeli arıyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :18: saçımın fotoğrafını eklemek isterdim ama mesaj sayımdan dolayı ekleyemiyorum
Canım tam benim saçlarımı tarif etmişsin benimde saçlarım böyle. Ben oldukça kısa kestirdim saçlarımı ve saç kremi kullandım hep şimdi kabarmıyor ve oldukça düzgünler. Kestireceksen kısa kestirmeni ve katlı kesim yapmanı öneririm ya da düz. Bunları güvendiğin kuaföre söyle o snei yönlendirecek. Birde saçını yıkarken öyle çamaşır yıkar gibi hızlı ve sert çitileme saç yıpranıyor ve kabarıyor bu yüzden böle saçım kalın kabarık bilmem ne diyoruz ben masaj yaparak ve saçlarımı dipten uca sıvıyarak yıkıyorum duruluyorm ve saçlarım şuan gerçekten harika. Önceden ne açabilirdim ne şekil verebilirdim. Şimdi hiçbir işlem yapmadan istediğim şekilde saçımı açıyorum topluyorum ve çok memnunum. Mutlaka da saç kremi kullan. Ben şimdi düz kesim kestireceğim. Aslında her istediğim şekli verebilirim çünkü saçım artık düzgün kabarmıyor ve rahatlar. Sende aynen dediğim gibi krem kullan yıka olmadı kuaförüne danış.
Not: Saçlarımı kısa kestirdikten sonra kırıklardan falan herşeyden arındı ve saçıma bakım yaptıkça kendine geldi şuan uzun omuzlarımdan aşşada ve harikalar çok memnunum. Sende dediğimi yap yıkarken masaj yap ve saç kremi kullan kremide saçındn çok akıtma biraz kalsın gece yatmadan öncede başını öne eğ saç fırçanı al ve enseden öne doğru tersine tara bu saçlarını hem parlatır hem sağlıklı yapar. Umarım işe yarar.
saçların dökülüyorsa 2 yıl içinde o sorundan kurtulursun emin ol. bende şikayet ederdim. kuaföre fön çektirmeye gittiğimde kuaförcüler sinir krizine girerdi uzun kalın ve aşırı gür saçımdan dolayı. sonra 2 yıl içinde yitirdim o saçlarımı. şimdi 1 tel dökülse için acıyor o derece. ne çareler aradım fayda etmedi. bence hiç şikayet etme haline bir zaman sonra eski saçlarını istesende bulamıyorsun zaten.
Clemence dediğini 1 buçuk sene uygulamıştım saçlarım çok güzel olmuştu kabarmıyordu kabarsa bile çok az . dalgaları da hoş duruyordu ama ben kısa saçı hiç sevmem uzun saça taparım ama zamanla uzadıkça yine eski kabarık haline dönüyor sürekli üstten saçları alıp toplamak zorunda kalıyorum :/ esmeralisa saçımın çokluğunu seviyorum ama bir de başa çıkabilsem hiç yakınmayacağım :/ fön çekiyorum düzleştiriyorum saçım o haliyle bile kabarık oluyor kuaför çekiyor fönü yine aynı kabarıklıkta saçım ayrı bi dünya ben ayrı bi d
kac yıldır sacımın kbarmasını cozum arıyorum kafama herseyi surdum yok olmadı kşmyasalllarladda ugrasmak istemedim zaten dokuluyo
benim saclarım da cok gur ve cok kalın telli kabarmasının onunu alamazdım ve cok cansızdı o kdar bakım yapardım tık yok ve dalgalrı cok sacmasapan dururdu ve bunu dunyanın en dogal ve basıt yontemile hallettim soyle ki
popoma gelen saclarımı azıcık kesmesi icin kuafore gittim eve aglayarak dondum cunku sacım omzumun bi kac parmak asagısındaydı
su an 1 hafta olucak sanırım kesileli ama saclarım o kadar yumusak parlak canlı ki cok sasırdım meger bunca yıldır aradıgım cozum buymus ayrıca gram kabarmıyo saclarım herkes de cok begendi
sana kısa sac yakısıyosa anında kestir derim ama dalgalıysa sacların omzundan 4 yada 5 parmak asagıda kestir
kullanımı da cok rahat oluyo banyodan sonra kafanda 1 ton sacla gezmiyosun :)