Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar resimleri buradan buldum.açık olmaması için gelinliğin kollarıyla gerdanı güpürlü dantelle kapanırsa ve eteğinde de güpür olursa fiyat değişir mi,yardımcı olursanız sevinirim
Fransiz danteliyle yerli dantel arasinda cok fark var uyanik olun yerli dantel metresi 20 tl fransiz 80den basliyor 300-400e kadar gidiyor. 20 tl`lik dantel kullanip fransiz diye 300-400 fark koymasinlar. Yapiyorlar cunku. Dikkatli olun derim sadece
öyleyse çok iyi.ama ben sanki 2000den aşağı olursa kalitesiz duracak kötü olacak gibi bir önyargıya sahibim bu çok zor seçmeme sebep oluyor.istanbul avcılardan bakacağım bildiğiniz bir yer var mı?
öyleyse çok iyi.ama ben sanki 2000den aşağı olursa kalitesiz duracak kötü olacak gibi bir önyargıya sahibim bu çok zor seçmeme sebep oluyor.istanbul avcılardan bakacağım bildiğiniz bir yer var mı?
Fransiz danteliyle yerli dantel arasinda cok fark var uyanik olun yerli dantel metresi 20 tl fransiz 80den basliyor 300-400e kadar gidiyor. 20 tl`lik dantel kullanip fransiz diye 300-400 fark koymasinlar. Yapiyorlar cunku. Dikkatli olun derim sadece