• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gupse Özay 2 Günde 4 Kilo Verdi İşte Diyet Kürü

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Senaryosunu yazdığı 'Deliha' filmindeki rolü nedeniyle 15 kilo alan oyuncu Gupse Özay, eski haline dönmek için Bodrum’da detoks kampına girdi.

Çimen suyu ile zayıfladığını açıklayan Gupse Özay’ın özel bir kampta zayıflama programına katıldığı ortaya çıktı. Özay, kampta 2 günde 4 kilo vermeyi başardı.

Çimen suyu zayıflatır mı? Öğrenmek için tıklayınız!

Himalaya tuzlu kür

İçinde pazı, kırmızı lahana, soğan, şeker pancarı gibi 13 sebzenin olduğu çorbadan içen Özay, ayrıca ödem atıcı özelliği olan himalaya tuzlu kür uyguluyor. Oyuncu aynı zamanda buğday, çimen suyu ve bitki çaylarının yanı sıra volkanik kil içeren shake isimli içecekle fazla kilolarından kurtuluyor.

Döner krizine girdim

Kilo vermek uğruna adeta Çin işkencesi yaşadığını belirten Özay, “Kampın ikinci gününde döner krizine girdim. Ayrıca sadece yemek değil, telefon diyetine girdim. Telefon konsantrasyonun büyük kısmını yiyormuş. Bu nedenle arada kapatıyorum ve boş zamanımda bol bol kitap okuyorum” dedi. Ünlü komedyen 1 haftalık program için detoks kampına 2 bin euro ödedi.

190820140418341267633.webp

Back