Günün Sözü ?

dost. Yaradandan ötürü: Yaratılanı sev.Bugününe şükret yarına dua et. Azla yetin çoğa göz dikme.Bir adım gelene on adım git..

Seni Seviyorum Çünkü
Her sabah kalktığımda bir günü daha
seninle geçirecek olmanın mutluluğunu
yaşatıyorsun bana Ben güne seninle başlıyorum
ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum
Gök kuşağının her tonunu gölgede bırakan
en parlak renksin sen Her şey senin rengini taşıyor
benim için ancak o zaman anlamlı oluyorsun

"..Bir Fırtına Kopuyor Bugün Yüreğimin Derinliklerinde... Bir Başka Özlüyorum Bu Gün Seni.. Uyku Yok Bana Yine Bu Gece Belli. Uyumalıyım Belkide Ve Sen Rüyalarıma Gelmelisin Gizlice. Kokunu Hissetmeliyim İçimin En Derinliklerinde. Bir Başka Sevmeliyim Yanımdayken Seni. Niye Böyleyim Ki Ben Niye Çaresizim Sen Yokken Niye Yalnızım Ellerim Ellerinde Degilken... Çok Birşey Değil Hayattan İstediğim Sadece Yanımda Sen, Yüreğimde Sevgin, Ellerinde Ellerim Olsun Yeter... Dedim Ya Bu Gün Başka Sevgili Nedensiz Bir Şekilde Haddinden Fazla ÖZLÜYORUM SENİ.!!..

Gel yağmurlar ıslatırken sevelim birbirimizi,
Ellerinde sakla maskesiz yüzümü,
Gel bir vücutken ruhlarımızı azad edelim,
Korkutalım aşkın güzelliğiyle ölümü,
Sonsuzluğa gidelim seninle sevgilim,
Alınan her nefeste silerken hüznü,
... Pamuksu tenine dokununca öpüşlerim,
Ruhunun depremlerinde enkaz altında kalma,
Bırak nehirlerini delice aksın bebeğim,
Islatsın tenini, temizlesin bedenini aşkla,
Okyanuslara dökül, okyanusun olayım.
Sen sevdamsın hadi durma ak bana

Hani dışardan bakınca insanlar derya ne kadar güçlüsün değilim işte her şey dışardan bakılan gibi değildir ne var ki ben içimi göre biliyorum ey insan oğlu hani derler ya dışı seni içi beni yakar içim beni oluk oluk yakıyor kor düştü içime yanıyor alev alev ağlasan ağlayamıyorsun gülsen gülemiyorsun sussan susamıyorsun dur diyorum öylesine bodoslama koşuyor sana yüreğim dizgin vuramıyorum dur diyorum daha hızlanıyor ben yanıyorum rügarın yüreğime dahada yangınları ekliyor...!!

Dilim sustu yüreğim konuşuyor artık senle.. Yüreğimin ne çok şeyi var aslında söyleyecek..Susuyorum.. Hep yanlış zamanda hep bir yanlışa yeniliyorum.. Hani demiştin ya herşey ZAMANLA.. Işte bütün mesele burda.. Ne ZAMAN ne de ZAMANLA bırakabiliyorum seni...!!!

Agladigima bakma,
kirlilerimi döküyorum,
yüregimde temizlik günü bugün,
yarinda terziden perdelerim gelecek.
Gözlerime takip,
izleyecegim hayati,
hayat hic görmedi, görmeyecek icimi..

Ateşin zulmünü gördüm,
Suyun ihanetini,
Baştanbaşa aşk,
Baştanbaşa hasret...
Susturulmuş,
Milyonlarca türküyüm...
Gerisini ne sen sor, ne ben söyleyeyim!.

Mutluluk yasağı var gibi
Bende hep mutlu ettim karşımdakileri,
Hep verdim mutluluğumu,
Oysaki ne kadar açtım bir yudum sevgiye...

Kimse sormadı!
Sende sevdin mi Mutlumusun? diye...

Hayat der ki ;
sevdiklerinizi artı ve eksileri ile kabul etmeyi öğrenmedikçe, sevmeyi ve sevilmeyi beklemeyin...
Yoksa sevmenin lezzetine varamayacak, eleştirmekten sevmeye vakit bulamayacaksınız....
Ve hayat der ki;
dostluk ipekten bir gömlek gibidir... Onu taşımayı bilemezsiniz
sırtınızdan kayıverecektir...
Sırtında dost gömleği olmayan yürekler hep üşürler

Güçlü kadın hikayesi hep yalandı. Hiçbir kız çocuğu güçlü kadın olmak için doğmaz. Hepsi masum hayaller kuran, şımarık birer prensese benzerler. Kaderdir onları cadı, fettan ya da güçlü kadın yapan. Tutulmamış sözler, yarım kalmış kaderler, yaşanmamış mutluluklar, ölümler, ayrılıklar güç verirmiş insana. Kurulan hayaller iskambil kağıtlarından kule gibi yıkıldığında, ezilmemek için o enkazın altında, güç veriyor Tanrı insana. Annem güçlü kadındı. Ben o güce hayrandım. Hiç öyle olamam zannediyordum, ama maalesef oldum. Bir gün bir kızım olursa güçlü kadın değil, mutlu kadın olmasını dilerim.

Diyorlar ki dost acı söyler.
Acıyı söyleyene dost denilmez ki!
Seni sevmeyen acı söyler, dostun sana söyleyeceği acı dahi olsa, senin canını acıtmayacak şekilde, tatlı dille söyler...!

~Şems-i Tebrizî~

Bundan 20 yıl sonra,yapmadığın şeylerden, yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur.''---araştır---hayal et---keşfet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…