Günün Sözü ?

Birbirine sinir olan iki kadının karşılaşması:

"Allahım lütfen beni görmesin,allahım lütfen beni görmesin,allahım lütf..Aaaa canıımm naber?" :)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hâkim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin. [B. Franklin]

Fakirim Diye Ne Üzülürsün !.. Aklın Başında ve Desteksiz Ayakta Durabiliyorsan , En Zengin Kul Sensin ; Bilmez misin..?
~Mevlana~

İnsanları Geçimsiz Yapan SEVGİSİZLİKTİR.Birbirine Düşman Eden İLETİŞİMSİZLİKTİR.Güzellikten Yana Ne Varsa Yok Eden İLGİSİZLİKTİR

Ruh eşini hala bulamadıysan üzülme.Bu senin eşsiz bir ruhunun olduğunu gösterir :))

Her insanın bir tek gerçek işi vardı, kendine giden yolu bulmak.. Kişiye düşen görev, kendi öz kaderini bulmaktı-rastgele bir kaderi değil ve onu tümüyle ve kararlılıkla kendi içinde yaşamaktı. Bunun dışındaki her şey sanal bir varoluştu, kaçmaya yönelik bir girişimdi, kitlelerin ideallerine doğru bir kaçıştı, uyumluluktu

Bir gün hayatına biri girer ve ;
Günaydın mesajı atmadığı zamanlar uyanmak,
İyi geceler mesajını atmadığı zamanlar uyumak zorlaşır...​

Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu. Ama aslında bu kadar basitti işte : Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın.​

”Gözleri uzaklara dalan birinin, yakınlarda olmayan bir hikayesi vardır…” [City of Angels]

Kır çiçeklerinden bir taç yapmıştı bana.
Saçlarıma takarken kalbimin sesini duyuyordum.
Öyle hızlı çarpıyordu ki yerinden çıkacak sandım.
Bir daha o Kadar yakın olamadık hiç.
Ne ellerimiz değdi birbirine, ne gözlerimiz..

Mesela ben küçükken misafir çocuklarıyla dağıtırdım bütün evi.
Sonra onlar giderdi, ben evi yalnız toplardım.
Şimdi de aynı şey hayatım için geçerli.
Biri geliyor, beraber dağıtıyoruz her şeyi. Sonra o gidiyor ve topla toplayabilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…