Günün Sözü ?

EBRU72 ablacım :) msj kutun dolu yazdım ama gönderemiyorum seni burda buldum yazayım dedim inş görürsün bu msjımı:)

harika harika harika teşekkürler

[sıze=2]küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın... Mevlana[/sıze]

Çömez yakınıyormuş:
"Bize öyküler anlatıyorsun ama anlamlarını açmıyorsun."

Usta yanıt vermiş:
"Biri sana meyveyi çiğneyerek ikram etse hoşuna gider miydi?"

Paul Brunton

Zanlarını, yargılarını, önyargılarını ve dahi bütün genellemelerini koy bir çuvala ve hepten terk et.

Gıybet etme sakın, bil ki dedikodu denilen şey mıknatıs gibi kötü enerji çeker.

Kimsenin aleyhine konuşma, uzaktan atıp tutma, insanları kem dille yargılama, bil ki yanılırsın.

Birini nekadar çok aşağılar yahut dışlarsan, onun durumuna düşme ihtimalin o kadar artar.

Kainatın matemetiğidir. Bir koyar, bir alır insan. Bilmeden kendi hesabını dürer.

Şems-i Tebrizi

Yarabbi bildir de ben, beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyim.

Hz. Mevlana

Herkes anlayacak ki, arı sabrı olmadan bal yapamaz..
Ve yine herkes anlayacak ki,
Derdi bal olanın sabrı dağ olacak.

Hz Mevlâna

Başka hiçbir şey değişmese bile, eğer ben değişirsem, her şey değişir...

Honoré De Balzac

Sanırız ki, insan konuştuğu kadardır.
Konuşmadığımız kadarımız da konuşur oysa.
Bir de konuşamayan tarafımız var ki,
Nice konuşmaların gürültüsünü bastırırdı açsaydı ağzını…

~ Senai Demirci

"Önce seni taşlayacaklar, sonra da taşların masum olduğunu söyleyecekler."

| Dostoyevski |

“Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...”

~ Şems-i Tebrizi

Aradığı zaman uyuyormuşuz gibi rol yaptıklarımız var, bir de uyurken aradığında bile "uyumuyordum hayır, konuşabiliriz" dediklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…