Günün Sözü ?

Ki ben; Senin ilkokul yıllarında durmadan yere düşürdüğün kurşun kalem gibiyim: Dışı sapasağlam, İçi paramparça..

Ben en çok uçurtmamın ipi koptuğunda ağladım... Birde sen beni bıraktığında... / Her yağmur damlası bir yeşil yaratmak içindir.Sanmasınlar yıkıldık,sanmasınlar çöktük.Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.

Omzuna yattım.-Ne yapıyorsun, dedi.-Salağa Yatıyorum dedim |küçük iskender

"Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca göremediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı?"

Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî

Evet, insan ayrımı yapıyorum. Herkes bir yana, sen sol yanıma...

Benim kıyamadığım değil, bana kıyamayanlar değerli artık ...

hepsi birbirinden mükemmell....

Hep korkarız yalnız kalmaktan, ama bil ki yalnız olmak; yalancı arkadaşların, iki yüzlü dostların olmasından iyidir

Ekmek Paylaşılır, Dostlar Paylaşılır, Herşey Paylaşılır da .. Bu Dünyada, YÂR 'in Alnındaki Ter paylaşılmaz.....

‎''Olsun be aldırma Yaradan yardır...
Sanmaki zalimin ettiği kârdır...
Mazlumun ahı indirir şâhı...
HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..

Allah, önce bir can, sonra o candan eşini yarattı. Birbirinin tamamlayıcısı olsunlar diye. Biri olmadan diğeri olmaz.

Kış favorimdir.. Öküzler kesilir, odunlar yakilir.. Ve tüm ayilar uyur..

Yemek yerken boğazınıza takılan lokma sizi öldürmez ama 'helal helal' diyerek sırtınıza yumruk atan o öküz öldürür.

ALBERT EINSTEIN
Hâlâ anlayamadınız değil mi?
Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil.
Kavganın kazananı yoktur.
Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz.
Önemli olan kalp kırmamak.
Önemli olan yargılamadan,karşılıksız sevebilmek ve iyilik yapabilmek.
Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak,bilge olmaktır.
Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece,
O sizi kontrol etmeye devam edecek.
Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa asla mutlu olamazsınız.

Kendi düşen ağlamazmış... Ne yapalım gülelim mi? "Yine harika düstüm ya ahahaha süperim"

Ve biz seninle tarih boyu geç kalınmış bir aşkız, hiç vaktinde yetişemedik hayal kırıklarımızı taşıyan vapurun kalkışına

'Nedendir bilemiyorum; sana bakınca kendimi görüyorum, sana gelirken kendimden gidiyorum, senden giderken kendime gelemiyorum.' <Hz.Mevlana

"Birer birer, seve seve çıktığım aşk basamaklarını; onar onar, söve söve iniyorum şimdi!"
Cemal SÜREYA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…