Günün En İğrenç Haberi!

exmadon

İtina ile kına yakılır!...
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
954
858
103
Antalya’da iş başvurusunda bulunan 22 yaşındaki G.B.’ye, silah zoruyla götürdüğü otelde cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen işadamı 65 yaşındaki M.E., tutuklandı.

İŞ GÖRÜŞMESİNDE YEMEĞE DAVET ETTİ

Olay önceki gün Muratpaşa İlçesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Kent merkezindeki bir akaryakıt istasyonu ile iş merkezinin sahibi olan M.E., kendisine yönetici asistanı olarak iş başvurusunda bulunan G.B.’yi ofisine çağırdı. Genç kızla bir süre ofisinde görüşen M.E., bazı evrakı incelemek için dışarda yemek yemeyi önerdi.

TABANCA İLE TEHDİT ETTİ

Otomobilin Lara bölgesindeki bir otel önünde durmasının ardından durumdan şüphelenen G.B.’yi tabancayla tehdit eden M.E., kızla birlikte otel odasına çıktı. İşadamı, odaya girdikten sonra G.B.’den soyunmasını istedi.

OTEL GÖREVLİLERİ KURTARDI

M.E.’nin elindeki tabanca nedeniyle üzerindeki elbiseleri çıkarmak zorunda kalan G.B., çığlık atarak yardım istedi. M.E., çığlığı duyup odaya gelen görevlilere kapıyı açmak zorunda kaldı. Görevliler yarı çıplak haldeki G.B.’nin odadan çıkmasını sağladı ve polisi aradı.
Şüpheli M.E. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınırken, ruhsatsız 2 tabancaya da el konuldu. G.B.’nin şikayeti üzerine ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece ‘kişi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçlarından tutuklandı.
Kaynak:Haberler

Son düzenleme:

adam hatalı baştan sonada.
otel odasına çıkana kadar kızın aklı nerdeydi ?

Belli ki imkan bulamamış, malum silah varmış. Ya da senin mantığınla kadının da gönlü varmış ama odaya çıkınca anlaşamamışlar. Kadın olmak hakikaten zor; hemcinslerin bile olaylara nasıl garip bakabiliyor.

Otel odasına çıkana kadar istiyordu sonradan caydı demek, ayıp etmiş

Hey Allahım ya kız napsın arkadaşım silahı dayamışsa kafasına

Cesaretli kızmış da kurtulmuş iyi ki..

Lanet olsun bu ve bunun gibilerine. Sayelerinde herkesi potansiyel sapık gibi görmeye başladık. İyice paranoyak ettiler bizi.

Otel odasına çıkana kadar istiyordu sonradan caydı demek, ayıp etmiş

Hey Allahım ya kız napsın arkadaşım silahı dayamışsa kafasına

Cesaretli kızmış da kurtulmuş iyi ki..

hop ! sakin olun ne oluyor ya

onu demek isteseydim direk söylerdim dolaylı yolun ardına sığınmazdım.

bağırsaydı, odada yaptığı gibi yapsaydı korkusunu yenip en azından daha erken sıyrılırdı o ş..siz adamın elinden.

benim mantığımı sorgulamayın, benim doğrumu bilemezsiniz.
ayıp ettiniz bu msjlarınızla.
sizinle tartışmak bile istemiyorum.

Olay iğrenç kız için gerçekten üzüldüm, ben evrakları incelemek için yemek teklif edildiği kısımda uyanırdım herhalde.Ne gerek var yemeğe

Bu kizimiz hic mi haber okumaz.Herkesin kalbi temiz mi ki, adamin pesinden gidiveriyorsun.
Yemek salonu nerde, otel odasi nerde.Yemek yeme fikri ortaya ciktiginda suphelenmeliydi.Odya cikana kadar, adam silahi acikdan tutmuyor ya.Kosup kacsa adam milletin icinde atesmi edecek?Akil tutulmasi yasamis herhalde kiz.Allah akil vermis insana degil mi?
Bu akli kullanmazsak boyle haberleri cok daha goruruz.

Yukarda arkadasin dedigi gibi otel odasina cikana kadar insan zorla goturuldugunu farkettirmez mi?Allahtan sansi varmis da kurtulmus.Vaktiyle arkadasim vardi, ustu olan mudur seni memur yapicam diyerek, onu surekli kafeye cagiriyordu, babasi yasinda adam.Sonra niyetini ortaya cikardi, megersem ara sira evden kafasi bozulunca, hayat bulmak istedigi bir metres ariyormus.Arkadas niyetini sezince basmis bagirmis, herkesin icinde.Bu tip insanlar kariyerlerini, paralarini konusturup nicelerini tuzaklarina cekerler, yutana ama.

Bu zamanda is aramak icin bile yanliz gidilcek zaman degil.Ozellikle toy gencler yanliz gonderilmemeli.Basvuru yapacaginiz yer profesyonel bir firma degilse, boyle niyeti kotu kisilerin olma ihtimali yuksek kisilerdir.Firsatlarini bulduklari anda, baslarina dert olmayacak kizlari kotu niyetlerine alet edebiliyorlar.Buradan adama lanet okumak bu isleri cozmuyor, genclerimiz kizlarimiz bilinclendirilmeli bu tip konularda ki kotu niyetlilere gun dogmasin.Allah kotu niyetli kisilerle karsilastirmasin.

Son düzenleme:
bu da cahıl kızlarımıza ders olsun..iş gorusmesınde evlakları ıncelemek ıcın yemege cıkmak ne alaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…