Günün en iğrenç haberi! Kelepçelendi çünkü...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Havuzdaki çocukları izleyip masturbasyon yaparken yakalandı
ADANA’da 29 yaşındaki A.Y., havuzdaki çocukları izleyerek mastürbasyon yaparken polise yakalandı.

Havuzdaki çocukları izleyip masturbasyon yaparken yakalandı

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

Olay, merkez Yüreğir İlçesi’nin Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Asayiş Şubesi’ne bağlı Güven Timi ekipleri, bir havuzun tel örgülerinin yanında duran A.Y.’nin davranışlarından şüphelendi. Polisler takibe aldıkları A.Y.’nin tel örgüler arasındaki brandayı aralayıp havuzda yüzen çocukları izleyerek iddiaya göre mastürbasyon yaptığını fark etti.

Polis, A.Y.’yi suçüstü yakalayıp gözaltına aldı. Akıncılar Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen A.Y.’nin ifadesinde, "Yoldan geçiyordum, havuzdan gelen sesler dikkatimi çekti. Merak edip bakmak istedim, şeytana uydum" dediği öğrenildi.

Cocuklara hallenen her insanin kafasini ucurmaya adayim

Pes ! Bu nedir ama ya Allah bizi korusun bu tür insanlardan.(Amin).

Bu insanlar hep mi böyle sapıktı yoksa son yıllarda özellikle bir sapıklık furyası mı var anlamadım .
Lanet olsun hepinize ...

aslında bu tipleri hapse kapatmak çözüm deil fazla deil 3 gün beyin yerine kullandıkları esiri oldukları organlarından bağlayıp tavaa asacaksın 3 gün sonra salacaksın normal hayatına devam artık etkisiz eleman olacağı için zarar gelmez mastürbasyonu artık neresine yapar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…