Günüm geliyor kızım gelmiyor (39+3)

hayalet0

Her şeyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
81
43
Kızlar merhaba 39+3 oldum bugün ama hala doguramadim. Hafif adet sancısı dışında hiçbir belirtim yok o da çok uzun sürmüyor zaten şiddetli de değil. Carşamba günü günüm doluyor normal doğum istiyorum eğer çarşamba da gelmezse sanırım bir hafta daha bekleyecek doktorum sonra suni sancı veririz o da olmazsa sezeryanla alırız mecbur dedi. Ama ben kendi sancimi yasamak istiyorum suni sancı çok beter diyorlar o yüzden korkuyorum sezeryan zaten bildiğin ameliyat onu hiç istemiyorum. Anlayacağınız bir türlü doguramadikca stres basıyor. Sizde böyle bir durum yaşadınız mi lütfen dua edin kolay bir normal doğum yapayım sağlıklı bir şekilde alayım kızımı kucağıma

Benim de tam 9 ay 10 gün dolmuştu ama suyum gelmesine rağmen ağrım gelmemişti. Hafif bir adet sancısı geliyordu. 12 saat bekledik o şekilde doktor böyle olmayacak dedi suni sancı verdi. Suni sancı verilecekse epidural olmanı tavsiye ederim adı üzerinde suni sancı dayanılacak gibi bir şey değil. Seni korkutmak için değil önlemini al diye söylüyorum. Gerçi benim ağrı eşiğim de çok düşüktür ama hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı doğumlar:

Benim kızım 39+6 da doğdu
Ve babasının doğum günün de:)
Sık sık sıcak duşa girin bol bol hırma yiyin rahim açılması kolaylaşır
Ve imkanınız varsa yürüyüş yapın

Benimde hic belirtim yokken ( adet sancisi disinda)
Gece bi anda suyum gekdi :) 39 0 da
Belki sizinde aniden olur :)
Ama suyum geldi sanci yoktu mecbur suni aldm epidralsiz
Korkmayin okadarda kötü degil Allah yardım ediyo
Rabbim sağlıklı kolay dogum nasip etsin inşaAllah:)

Dun aksam birdenbire ishal oldum ve dun 3 4 kere büyük tuvaletime çıktım
Bağırsaklar temizleniyormus doğuma hazırlık diye okumuştum belki gece dogururum diye bekledim ama yine olmadı :)

Canim şimdiki hamileler hareket etmediği icin , iş felan yapmadığı için sancı olmuyormuş diye duymuştum..
Yürüyüş yap düzenli , egzersiz yap kısacası hareket halinde ol canim sancın gelir insallah..
Hayırlı doğumlar ..

Ben de 41+0 dayım ve ‘doğuramıyoruuuum’ diye geziyorum kaç gündür :) cuma günü doktora gitmiştim yumuşama var rahim ağzında birkaç gün daha bekleyelim tekrar görüşelim dedi, ben normal doğum istiyorum kısmet olursa, doktorum da normal doğum yanlısı, hiçbir belirti olmadan suni sancı dahi vermek istemedi, yarın tekrar gidecem umarım açılmam, sancım falan vardır da en azından doğumun başlayabileceğini bilirim her arayanı da ‘doğuramadımmmm’ diye açıyorum inşallah sezaryene gerek kalmadan sağlıkla gelir kızım :) sık sık büyük tuvalete çıkma bende bir hafta on gündür var, rahmim de sık sık kasılıyor ama belim dışında sancım ağrım yok.. sizin de gönlünüze göre olur inşallah doğumunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…