- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
cok guzel yaa..
suan senın yerınde olmak ısterdım..
o kadar yakınsın kı bebegıne.. Allah kolay dogumlar nasip etsın canım...
Tesekkur ederim arkadaslar :)
Benim annem mesela gec dogum yapmis, zaten tek cocugu benim.. ona da suni sanci vermisler cok bekletmisler.. banada öyle olur diye cok korkuyorum fisfisfis
Evet bebisime yakinim ama inan zamani geldiginde beklemesi cok zor oluyor canim :)
Insan hemen kavusmak istiyor, bebegini daha cok hayal ediyor..
Vee arkadaslar, benim bi kiz arkadasim var, oda bir bucuk sene önce dogum yapti ve bana devamli yuru diyor fisfisfis saatlerce yuruyus yap diyor ama ben dogru duzgun evde yuruyemiyorum !!?? bebis cok basinc yapiyor .. :çok üzgünüm:
ne yapacagimi sasirdim..
evet canim ya zamanini biliyor o, 16sinda olacak diye bekledik olmadi, tesekkur ederim canim :)rabbım onu geleceği zamanı kararlamıştır canımm...annen öle doğum yaptı dıye senınde öle olacak dıye bır kaıde yok bozma moralını..en kısa zamanda bebğine kavuşman dıleğiylee..allah yardımcın olsunn
Canim, benim yasadigim ulkede kendi isteginde sezeryan yapamiyorsun cunku hic tavsiye etmiyorlar.. sadece acil durumda sezeryan yapiyorlar..allah hayırlı doğumlar nasip etsin ama hiç açılma ve sancı yokken verilen suni sancı çok çektiriomus sezeryan yap arkadasım bebek çokta gününü geçirmeye basladımı oda tehlikeli sanırım
tesekkur ederim canim, darisi senin basinahayırlısı canım allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin
bazen böyle durumlar görülebiliyor.. 40 haftadan sonra en fazla 10 gün daha bekletiyolar .. kaygılanma bugün yarın doğar bebişin..sağlıkla gelsin oğlun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?