• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gunubirlik ates

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Orkide_sever

ORKIDE AŞK'tır ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.937
21.448
298
Merhaba hanimlar. Ikizlerim var ve memlekete geleli 3 ay oldu. 3 ayda 4-5 kez ateslendiler. Ozellikle oglan 3unu gunu birlik yuksek atesle gecirdi. Sonuncusunu daha dun yasadik gece basliyo ateslenmeye ertesi gun geceue kadar devam ediyo sinra sabaha biseyi kalmiyo. Alt 2 disini cikardi. Bu gunu birlik ates baska dislere mi isaret. Pisik oldu ishal gibi salyasi durmuyo heryeri isiriyo.

Merhaba hanimlar. Ikizlerim var ve memlekete geleli 3 ay oldu. 3 ayda 4-5 kez ateslendiler. Ozellikle oglan 3unu gunu birlik yuksek atesle gecirdi. Sonuncusunu daha dun yasadik gece basliyo ateslenmeye ertesi gun geceue kadar devam ediyo sinra sabaha biseyi kalmiyo. Alt 2 disini cikardi. Bu gunu birlik ates baska dislere mi isaret. Pisik oldu ishal gibi salyasi durmuyo heryeri isiriyo.
memleketınızde doktor yok mu? ıkızlerın ıkısı de aynı anda oluyosa vardır bısey ne dıye bekledıgınızı anlamadım belkı köydur ondan gıdemıyordur dedım de ates tehlıkelı olabılıyo ....

Evet canim koydeyim ve evet doktor yok. Bulundugum olcede yok baska ilceye gidiyodum. Kardesimin de kizi ateslenmis gitmis doktor izindeymis surup yazip yollamislar. Oglan gunu birlik atlatti. Simdi kiz ateslendi ama cok sukur asiri yukselmedi hala keyfi yerinde. Daha cikarsa o zaman il merkezdeki hastaneye 2 saatlik yola cikmam gerekecek. Aksilik bende rahatsizim onca yol araba surebilirmiyim bilmiyorum. Simdilik bekliyorum bebisleri takip ediyorum

Back