GÜNLÜK...

seymaduysak42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
35
48
26
merhaba bnm adım şeyma lise 1 de irritabl barsak sendromu yüzünden liseyi bıraktım ve 3 sene boyunca odamdan dışarı çıkmadım hep aburcubur yedim hep rahat giyisiler giydim ve sonuç olarak stresten uzakktım ama +30 kiloyla kendime geliş yaşadım herkez çok şişmanladın sen falan diyodu ama bn takmıyodum kafaya bir gün bi tartılıyım dedim ve 87 yi görünce şok yaşadım ya bn 58 59 kiloydum yani nasıl bi şok yaşadıysam direk diyet arama ya başladım internetten sonra dukanı buldum kitabının pdf ini indirdim ve okudum böylece dukan maceram başladı sonuç olarak 3 ay sonunda 69 70 i gördüm dukan çok iyi ama ben hayat boyu uyamadım ve bıraktım ve manyak gibi aburcubur yemeye yeniden başaldım böylece şuan 18 yaşındayım ve 89 ,8 kiloyum şu zamana kadar bir sürü şok diyet detoks denedim ve verip verip geri aldım .. aa bu arada ben ibs nasıl yendim aslıunda daha tam yenmedim ama şimdi eskiye göre çok iyiyim bende depresyonda olduğu için iyleşmem uzun sürüyor nasıl iyleştim bi psikiyatr a gitmek istedim ama çok pahalıydı bide iyleşceğim garanti değildi o zamanlar iyleşcekmişim gibi gelmiyordu enazından hastane adını burda söyleyebilirmiyiz bilmiyorum ama ben söyliyim belki bazılarına yardqımı olur istanbul bağcılar güneşlideki aksa hastanesindeki nöro-psikiyatra gittim çok pahalı değildi 45 tl ydi bnm gibi ibs hastassı var ve iyleşemiyorsa direk psikiyatre gidin arkadaşlar tedaavi 3 ay suruyo 3 ay sonra ilaçlar et ki ediyo bende 1 ,5 ay da etki etti hala kullanıyorum ama yakında bırakırım doktorla konuşup yani yeterince iyleştim artık işe bile gidiyorum yani açıktanda liseyi okuyorum mali müşavir yada maliye bakanlığında denetmen olmak istiyorum ilerde amacım bu şimdilik ama ilk olarak zayıflayıp öz güven ve güzel olduğum hissini almam lazım o yüzden şu an bnm için zayıflamak en önemli şey...
ve böylece kk daki günlük serüvenim başlıyor...

bugün sabah kalktım sabah kahvaltıda herbalife içtim ardından öğle yemeğinde 1 kase kısır yedim salatalık 4 5 tane yedim baya su içtim 1 litre falan ekmek falan cnm çekmiyo ama arada nutella çeekiyo cnm cips şu anda çekmiyo şimdilik iyi gidiyor bakalım akşam da dayanabilckmiyim annemin patates kızartma - makarnalarına inşallah cnm çekmez neyse burası bnm diyet günlüğüm fırsat buldukça kaçamak yapmazsam ve motivasyonum yüksek olursa yarın yada bu akşam da bi şeyler yazabilirim...

pazarda gezerken canım soslu fıstık çekti 1 tl lik ondan aldım yedim 20 dk yürüdüm 100 tane ip atladım(ilk defa atlıyorum çok zordu) akşam yemeğindede donone danissimo yiycem doymazsam doyana kadar salatalık yiycem 2 lt su içtim 1 lt daha içerim yatana kadar

biraz önce tuvalete girdim ve su içmeden tartıldım 89,8 den 89,4 olmuşum -400 böyle gidebilirsem yavaş yavaş verebilirim bu kiloları galiba.

Merhaba şeyma hanım bende dukana başlamak istiyorum dediğiniz tüm yöntemleri denedim dukanla daha öncesinde 20 kilo verdim doğum sonrası gene kilo aldım herbalife bile denedim olmadı gene dukan diyorum başlayacağım inş.

X