günlük yemek takımııııı

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar günlük yemek takımı 1 tane aldım 6kişilik yeterlimi 1 takım daha almak gerekirmi :/ :)

canım benim 12 kişilik yemek 12 kişilik kahvaltı takımım var yeri geliyor yetmiyor.
Misafir bir toplanıveriyor amaaaan
bazende makinede kalınca bulaşık yetmiyor.
Durumun varsa bir tane daha almanı tavsiye ederim.

benım 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik kahvaltı takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımı var dadediğin gibi tecrube etmedne olmuyor bi 6 kişilik daha alayım o zaman birde kahvaltı takımı günlük misafirlik değil misafirlik yemek takımının tatlı tabaklarını kullanırım diye düşünmüştüm kahvaltı takımı niyetine :/

almanda fayda var cnm sonradan almak zor oluyor malesef.
6 daha al bence

Bende 12 kişilik misafir, 6 kahvaltı, 6 günlük bir 6 daha günlük vardı. O günlüğü evime getirmedim mutfağım küçük diye ama yetiyor yani. Benim de bi sürü misafirim oldu. Kuran okuttunz 20 kişi falan oldu. Belki daha fazla coluk çocuk falan. Hiç ihtiyaç duymadım. 5 aydırda evliyim.
Yinede sen bilirsin tabiki.

Bende 12 kişilik misafir yemek takımı ve 6 kişilik günlük yemek takımı var. Günlük yemek takımının aynısından bir takım daha almayı düşünüyorum. Yani günlük takımımı 12 kişiliğe tamamlayacagim.

Ekstra tatlı tabakları almayı düşünmüyorum. Günlük takımın tatlı tabaklarini kullanırım.

Bir de 12 kişilik kahvaltı takımım var.

Yani demem o ki günlük 12 kişilik yap derim. Kalabalık olur,bulaşık makinesinde olur.

cnm merhaba

ben 12 kişilik yemek takımları varya kaşığı tenceresi vs

bunlardan alırken bardak takımı kahvaltı takımını hep bir aldım 6 kişilik yemek takımı

hediye verdiler sonra kayınvalidem almış 6 kişilk daha sonra evin halılarını alırken

bi 6 kişilde onlar verdi ama demem şu ki fazla kullanmadım aynı anda çokk kalabalık misafir

almadım ama alsanda zararı olmaz aile durumunuzu bilmiorum kalabalık bi aile mi sahipsiniz

yani bi gelince baya bi gelirmi ayıramıcan misafir olabilir aynı anda alman gerekn ozaman almanda

fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…