• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunluk yemek takimi

emmagoldman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
146
15
38
35
Bolu
Hanimlar simdi bir arkadasin takimini cok begendimde aklima geldi.bu marketlerde 24parca yemek takimlari satiliyor.porland porselen yaziyor kutahya filan oluyor genelde.benim ceyiz isinden anladigim su herseyin en uygunuda en pahalisida var bugun essede gordugum sirkeligin aynisi a101deydi 3,5 orda 15tl sok oldum ondan sonra dedim 300lira vermektense marketten mi alsam ne diyorsunuz kullanan alan var mi?yardimci olursaniz cook sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ask olsun illa foto mu koyayim yorum icin bunlari almazsam topik acamam ki bi bakiverin nolacak sanki:/

Canım bunlar kalite kalite yani porselen var poselen var. Herşey paradan ibaret değil kaliteside önemli ha dersenki benim için kalite önemli değil markettende alabilirsin. Ama bence parça olarak satılanlar var onlar daha iyi

Canım ayırdıgın butceye baglı eger bırebır aynısıysa tabıkı al marketten ama smdı bı esseyı bı bernardoyu kıyaslayamayız marketle :/

Kalıte farkı olur mutlaka

Ben de günlük yemek takımımı marketten aldım, markası Porland.. Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Nitekim anneme de almıştık Kütahya Porselen'in takımını, 1 yıldır sorunsuz kullanıyor..

Fakat ben özellikle şurdan alayım diye tercih etmedim açıkcası, birçok markaya baktım içime sinen bir takım çıkmadı. 1-2 yıl içinde beğendiğim bir takım çıkarsa hemen alacağım, aldıklarım da dursun illa ki işe yarar :34:

Ayrıca şuan Trendyol'da Kütahya Porselen kampanyası var, aklında olsun ;)

Son düzenleme:
Canım bunlar kalite kalite yani porselen var poselen var. Herşey paradan ibaret değil kaliteside önemli ha dersenki benim için kalite önemli değil markettende alabilirsin. Ama bence parça olarak satılanlar var onlar daha iyi

Canım ayırdıgın butceye baglı eger bırebır aynısıysa tabıkı al marketten ama smdı bı esseyı bı bernardoyu kıyaslayamayız marketle :/

Kalıte farkı olur mutlaka

Ben de günlük yemek takımımı marketten aldım, markası Porland.. Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Nitekim anneme de almıştık Kütahya Porselen'in takımını, 1 yıldır sorunsuz kullanıyor..

Fakat ben özellikle şurdan alayım diye tercih etmedim açıkcası, birçok markaya baktım içime sinen bir takım çıkmadı. 1-2 yıl içinde beğendiğim bir takım çıkarsa hemen alacağım, aldıklarım da dursun illa ki işe yarar :34:

Ayrıca şuan Trendyol'da Kütahya Porselen kampanyası var, aklında olsun ;)

Kizlar sagolun bakiyorum tabi ama hem birbirinine cok benzer her marka hemde icime.sinen bisey yok.kalite kalite oldugunu bende biliyorum ama porland ya da kutahya porselen ve bi alt kalitesi olsun diyelim cunku ceyregi fiyatina yani :) tesekkurler yorumlar icin

esse,bernardo filan pahalı ama kaliteli ürünler değil bakmana gerek bile yok
bütçen uygunsa kütahya porselen alıcaksan gidip mağazasından al
bizim bütçemiz çok geniş değildi annemle indirimleri takip ettik fabrikadan halka çeyizcilerin uyguna sattığı takımlardan aldık. ben şuan kullanıyorum gayet memnunum.
yani iş parada bitiyo:52:

Back
X