• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük yemek takımı bi baksanız ya:)

aymeha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
47
4
48
Antalya
$13889124_106804992[1].webp nasıl çok mu çocuksu:(

canım bi yerde okumustum tabak içi desenler daha cabuk siliniyorumus, günlük içinse daha cok kullanılacak bunu göz önünde bulundur derim. desen güzel ama, ben kelebek motifini sevmesemde mavilerle çok şirin. sana diyorum ama ben de kesin böyle desenli bi model secerim göze hoş geliyo ya :1::1::1:

Aaayyyyyyyy..:53::53:
Of ya.. Ben gittim mat bişey aldım, griii. Temizlik takım gibi ağır.
Şimdi böyle cıvıl cıvıl şeyleri görünce içim eriyor ya, çok güzel. :50::50:

internetten bakışıyoz sürekli günlük yemek takımı diye aratıyom google sağolsun sürekli buna kayıyoo gözümmm:) kütahya porseleh gözde yemek takımı 139 tl:)

alacakmısınız peki bence çok güzel :)) ama bi arkadaş desenler siliniyor demiş bilemedim ki şimdi:26: Ama çok şeker :32:

kullanacak olan sensin içine sindiyse bence al benim günlük yemek takımım da çiçekli filan bernardodan aldım kütahya porselen yılların markası türk markası kötü çıkarsa alternatifin var değiştirirler renkleri de çok güzel turkuaz mor uyumu çok güzel

canım bugun yorum yapmıstım silinebilir diye yanlıs anlama beni. ben bi yerde okumustum hatırlatayım dedim yoksa görünümü çok güzel. benim kahvaltı takımımda çiçekli içten desenli. sonucta o da olabilir. hatta günlük yemek takımımı bile alabilirim öyle. inş bişey olmaz demek en iyisi:16::16:

canım bugun yorum yapmıstım silinebilir diye yanlıs anlama beni. ben bi yerde okumustum hatırlatayım dedim yoksa görünümü çok güzel. benim kahvaltı takımımda çiçekli içten desenli. sonucta o da olabilir. hatta günlük yemek takımımı bile alabilirim öyle. inş bişey olmaz demek en iyisi:16::16:
haklısın canımmmm teşekkürlerr:16:

Back
X