Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1037245 nasıl çok mu çocuksu![]()
evet ben kelebek çiçek motif gördüğümde tabakta dikkatimi çekiyo illa onları beğeniyorum:)Hayır bence çok şık çok güzel![]()
internetten bakışıyoz sürekli günlük yemek takımı diye aratıyom Google sağolsun sürekli buna kayıyoo gözümmm:) Kütahya porseleh gözde yemek takımı 139 tl:)ay çok tatlı çok tatlı, ay çok tatlı nerden aldınız ki :)))
internetten bakışıyoz sürekli günlük yemek takımı diye aratıyom google sağolsun sürekli buna kayıyoo gözümmm:) kütahya porseleh gözde yemek takımı 139 tl:)
alacakmısınız peki bence çok güzel :)) ama bi arkadaş desenler siliniyor demiş bilemedim ki şimdi:26: Ama çok şeker![]()
sağol böle yorumlar sepete ekletuşuna gitmeme vesile oluyooo:)Hayır bence çok şık çok güzel![]()
sağol bende beğendimmm alıcam yaaa öfff:):84:cicili bicili güle güle kullannn
![]()
haklısın canımmmm teşekkürlerrcanım bugun yorum yapmıstım silinebilir diye yanlıs anlama beni. ben bi yerde okumustum hatırlatayım dedim yoksa görünümü çok güzel. benim kahvaltı takımımda çiçekli içten desenli. sonucta o da olabilir. hatta günlük yemek takımımı bile alabilirim öyle. inş bişey olmaz demek en iyisi![]()