- 29 Ocak 2017
- 4.317
- 8.188
- Konu Sahibi inciitanesi
2024 HEDEFLERİM:
2.1.23-61,4kg (hdf:58kg)
(sy18-2024yılı)
Temmuz Ayı: (senenin ilk yarı değerlendirmesi, son yarıya hazırlık:))
Sağlıklı yaşam: - İyi beslenmek, paketli gıdadan münkün olduğunca uzak durmak, -Akşam yemekten sonra bir şey yememek, -Arada yürüyüş yapmak, -Yazın haftada 3 yüzmek. -Kilom:61,5. Hedefim: 57'e inip sabitlenmek |
Aile olmak: - İki çocuğumla da günlük 15-20dk da olsa başbaşa vakit geçirmek, güzel anılar biriktirmek -Her koşulda sinirlenmeden sabırla iletişim kurmaya çalışmak. -Kızımın okuyacağı kitapları, oyunları, izleyeceği animasyonları takip etmek. -Oğlumun gelişimine uygun oyuncaklarla onu yönlendirmek. 2 haftada 1 oğlumun oyuncaklarını değiştirmek, az oyuncak bırakıp etrafta kuru kalabalık oluşturmamak. -Yaza doğru çevre ilçe ve illere geziler deneyimlemek |
Düzenli, sade ev: bekar ve çocuksuz hallerimi de düşününce düzensizlik bende huy, çocukları bahane etmeye gerek yok, -Aylık evi elden geçirmek. -Akşam mutfağı düzenli bırakmak, -Yatak odasını günlük düzenli bırakmak, çıkardığım kıyafetleri durumuna göre dolaba kaldırmak veya kirli sepetine atmak |
İyi görünmek: -temiz, şık, uyumlu stil sahibi giyinmek. Bu yönde bir takım alışverişlerim oldu, eksiklerimi tamamlayıp dolabı kapatıcam inşallah. alışveriş siteleri çok vaktimi alan bir yer, ihtiyaçlarımı tamamlayınca düzeleceğini düşünüyorum. -Eksiklerim: blazer ceket, triko elbise, yelek, midi kışlık elbise, tunik |
Verimli iş hayatı: -3 yayın bitirmek, bunun için her gün 30dk da olsa çalışmalıyım, -İşimin en iyisi olmak, bilgi dolu olmak için günlük 30 dk da ders çalışmalıyım. Aylık, haftalık günlük ders planları ile kendimi desteklemeliyim. günlük 3 saati geçen sosyal medya süremin n az 1 saatini bunlara harcamalıyım. |
Para yönetimi: -Harcamalarımda israfa yer vermemeliyim. o kilo yapan abur cuburları kesince de param kendime gelecek. kıyafet alışverişinde de dikkat ederim zaten indirimde almaya çalışırım. -Sene sonunda araba almış olmayı niyetliyorum. |
Toplumsal fayda: - İhtiyacı olan bir aile bulup düzenli yardım yapmak istiyorum. -Ayrıca ölmüşlerim için topluma açık umumi bir yerde lokmacı tutmayı düşünüyorum. |
Sosyalleşmek: eksik olduğum bir konu. çalışan iki çocuklu anne-babalar olarak misafir hazırlığı yapmayı da hiç sevmiyoruz, hem de şehirde de yeniyiz zaten. 1 tane görüştüğümüz aile var. aile dostu kavramını çok seviyorum. artık bu şehirde yerleştik sayılır, girişken olup çay-kahve içmeye çalışıcam insanlarla. -Yıl sonuna kadar 3 aile ile görüşmeyi niyetliyorum. |
KAZANMAK İSTEDİĞİM ALIŞKANLIKLAR: 1-Soyal medya detoksu 2-Namazlar 3-Yüz yogası 4-Saçla oynama 5-Cilt bakım rutinleri |
Diğer: -Tülay kök dinlemek -Arapça öğrenmeye başlamak -Kuran meali bitirmk -Kuran hatmi -Namaz dua meali -Meditasyon öğren -Liderlik,etkili konuşma, diksiyonunu geliştir -Piyano ilerlet (c.başbuğa 6.dersteyim: Yaşasın okulumuz seviyesi :) -Köşe yazısı okuma -Cilt bakımı rutini oluştur -40 kitap oku -Ayda 1 farklı yemek dene -Ayda 3 film izle -Bulmaca çöz |
(sy18-2024yılı)
Temmuz Ayı: (senenin ilk yarı değerlendirmesi, son yarıya hazırlık:))
Son düzenleme: