Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu günlük odamı canlandırma

• Konu Sahibi Konu Sahibi blnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar temmuzda düğünüm var mobilyalarımı aldık günlük odama köşe koltuk istiyordum ve country tarzı döşemek istiyordum ama annem ve nişanlımın isteği üzerine köşeden vazgeçtim ve aşağıdaki koltuk takımını almış bulundum bunu nasıl canlandırabilirm halım ne renk olmalı perdem nasıl olsun ne renk kırlentler koltuk şalları koyabilirmiyim acaba nasıl durur ne renk olur country tarzına uymuyor koltuklar ama ben yinede bunlardan bu tarzı yaratmak istiyorum yoksa hiç mutlu olmayacğm.english homedaki perdelerden diktirmek istiyorum birde beyaz tv ünitem var. $2012-03-29 11.01.44.webp$2012-03-29 11.01.51.webp$2012-03-29 11.01.58.webp$2012-03-29 11.02.17.webp böyle bir perde diktiricğm olurmu acaba halım ne renk olsun perdede kırmızlar olurmu $DSC08617.webp

BENCE KOLTUK TAKIMIN ÇOK GÜZEL HİÇ ÜZÜLME .İLLAKİ KAHVEYİ İSTEDİĞİN RENKLE ÇOK GÜZEL KOMBİN EDERSİN HEMDE ÇOK GÜZEL UYUMLU OLUR.BANA KALIRSA BU KOLTUK TAKIMINI TURKUAZ İLE KOMBİN ET DERİM.HALINDA KAHVE TURKUAZ DESENLİ BİR HALI SEÇERSİN BÜTÜN OBJELERİNİ YİNE TURKUAZDAN YANA KULLAN DERİM.PERDEYE GELİNCE TÜLÜNÜ KREM RENGİ FONUNUDA YİNE DEDİĞİN GİBİ ENGLİSH HOMEDEN DESENLİ TURKUAZ BİR MODEL SEÇİP YAPABİLİRSİN CANIM.YALNIZ BU KOLTUĞA SİYAH ,KIRMIZI,MOR ,RENKLERİ UYGULAMA ÇÜNKÜ BOĞAR.FERAH OLSUN İSTİYORSAN AÇIK YEŞİL,TURKUAZ,TURUNCU, VE BEYAZI RAHATLIKLA DÜŞÜNEBİLİRSİN SEÇİM SENİN :nazar:KOLTUKLARIN BU ARADA ÇOK BEĞENDİM GÜLE GÜLE KULLAN CANIM:emir_bebek:

bu perde bu takıma uymaz canım hatta desenli herhangi bir perdenin bu takıma uyması çok zor çünkü berjerlerin desenli ve çok karışık olur odan.

eğer country istiyorsan bu takıma uygun düz renkli fon perde kullanabilirsin ve perden açık renk olsun kesinlikle. yani bu takımla ne yapabilirsin ben çok fazla canlandıramadım gözümde açıkçası :/ ama renkli perde seçmemen gerektiğinden eminim inanılmaz göz yorar aksi halde.

bej ve krem onlarıyla kombinle bence bu takımı çünkü koyu renk zaten odayı daha da karanlıklaştırma koyu tonlarda perde ve halıyla.

hımm evet turkuaz olabilir beyaz yada krem ve turkuaz tonları

benim salonumda krem ve açık kahve. turkuaz ile kombine etmeyi çok istedim ama cesaret edemedim.
eminim çok güzel olacaktır. balayını yaptığımız oda krem, kahve ve turkuaz tonlarıyla döşenmişti çok ferahtııııııııııııı ve çok güzeldiiiiiiii

nar çiçeği tonları baya canlandırır , çok da iyi gider bence :71:

valla canım ne yapsan oluru yok ama şeker pembe yastıklar ve toz pembe fon ve de krem halı..... :( şu erkekler ne karışırlar anlamadıkları işlere... hem ilk aldığımız eşyalar çocuklar büyüyene kadar harap edecekler onlar büyüsün gönlünce alırsın :D

Back
X