Marc jacobs daisy
Gerçi biraz pahalı ama
canım baktım fiyatına da narcisso rodriguez in yarısı neredeyse fiyatıonda sorun yok da edt si var ve edtler 1 saate kayboluyo kalıcılıgı nasıl acaba?
Arkadaşlar günlük kullanım için orjinal parfüm arıyorum. Narcisso Rodrigues edp Burbery classic ve CK obsession um var fakat günlüğe biraz ağırlar. avon parfümlerinin nerdeyse çogu var ama kalıcı değil maalesef. Acık parfüm de denedim o da kalıcı gelmedi. Hafif günlüğe kullanabileceğim parfüm önerileriniz nelerdir? Teşekkürler
Orjinal ya da açık parfümden ziyade teninize gidecek parfümleri deneme yanılma yöntemi ile bulun bence. Bende de bir çok güzel parfümün kokusu hissedilmiyordu. Artık deneye deneye kesinleştirdim..
Günlük : AVON-Incandescance (herkes ne güzel kokuyorsun diye soruyor ve bende kalıcı kalıyor kokusu)
Oriflame -lOVE potion (kış için günlük kullanıyorum yine.)
Oriflame- grace edp (bayılıyorum buna )bazen özel günler de de kullanıyorum..
Özel günlerde ise : burberry touch ve chanel chance süper gidiyor bana
Orjinal ya da açık parfümden ziyade teninize gidecek parfümleri deneme yanılma yöntemi ile bulun bence. Bende de bir çok güzel parfümün kokusu hissedilmiyordu. Artık deneye deneye kesinleştirdim..
Günlük : AVON-Incandescance (herkes ne güzel kokuyorsun diye soruyor ve bende kalıcı kalıyor kokusu)
Oriflame -lOVE potion (kış için günlük kullanıyorum yine.)
Oriflame- grace edp (bayılıyorum buna )bazen özel günler de de kullanıyorum..
Özel günlerde ise : burberry touch ve chanel chance süper gidiyor bana
canım ben şu aralar oriflame paradise kullanıyorum. Etraftan çok fark ediliyor ve beğeniliyor. Hem boğucu değil hem de kalıcı. Çiçeksi pudralı bir koku. Lacoste ya da Hugo boss kullandığımda kimse fark etmedi, bunu fark ettilerHatta ağır denen oriflamenin Enigmasını bile fark etmediler....
Oriflame Paradise'ı kesinlikle öneririm.
Canım, ne tür kokulardan hoşlanıyorsun, ona göre önerebiliriz. Şekerli kokuları seviyorsan Cecile-DİVA parfümünü önerebilirim, ben kullanıyorum.Gayet kalıcı.Eğer daha fresh kokulardan hoşlanıyorsan Cecile-İRİS 'i kullanabilirsin.Tam yaz kokusu.Onun dışında önerebileceğim, Emation olabilir...
YSL Baby Doll önerebilirim şimdi tam zamanı geliyor o parfümü kullanmak için. EDT parfüm fakat aşırı kalıcı, en azından benim tenimde öyle. Belki biliyorsundur ama yinede tarif edeyim, içinde gül var parfümün fakat ne tam gül kokusu alıyorsun nede tam şeker. Böyle ortada kalmış özgün bir koku. Yazlık kullanıma uygun olduğundan hafif kokusu.
anladımcanım oriflame love potion ve paradise var avon un da neredeyse hepsi var kalıcılık problem onlarda bi süre sonra burnuma hepsi aynı geliyo daha spesifik bişeler arıyorum acıkcası orjinallik önemli tenime gitmiyor bunlar ve parfum cantada gezmek istemiyorum
anladımbunlar bende nedense kokusu uçmadı.
bazı orjinal parfümler tenimde kalmazken bunların kalıcılığı beni memnun etti. dediğim gibi dene-yanılma ile çözüm bulabilirsin anca. resimdeki sensin sanırım bende açık tenliyim..
chance 'i kesinlikle öneririm.. benim vazgeçilmezim.. burry touch da aynı şekilde. doyamıyorum onlaragünlük fazla kullanmıyorum hemen bitmesinler diye
canım günlük kullanıma pudralı floral çiçeksi kokular düşünüyorum fresh ama kalıcı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?