Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle hayırlı olsun başlangıca niyetlenmişsin sonra da Allah kolaylık versin diorum
sana benim ilk başlarken yaptığım listemi ekliyorum bir göz atar hatta çıktısını alır kendine göre eklemelerde bulunur aldıklarınıda çizersin (zira ben bu listelere bir bu kadar daha ıvır zıvır eklemiştim :)) ama emin ol temelde alınacak bunlar gerisi zaten gördükçe geliyor aaa buda lazımdı alim aa şuda gerekli diyerekten mühim olan bi yerden planlı başlamaksana başarılar diliorum
Eki Görüntüle 301274 Eki Görüntüle 301275 Eki Görüntüle 301276 Eki Görüntüle 301277
bence gözüne ne takılıyorsa al araç gereçlerden ne bilim işte kepçedir,bardaklardır,borcam tepsiler tencerelerdir bunlar çok gerekli
ama ben evlenirken mesela misafirlikler hariç
iki takım günlük yemek takımı
iki üç takım günlük çatal bıçak set
bissürü takıım çay bardağı ve meşrubat bardağı almayı düşünüyorum
ha bide günlük kullanım için çelik tencere seti ve emaye tencere setide almayı düşünüyorum yani küçük boylardan
yaa evet tencere seti aldık kocaman ilk başlarda 2 kişi olunca buyukler cok gereksiz demı küçük almak lazımm