Günlük kalori harcamaları

meleksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
72
4
86
slm herkeze aslinda uykum vardi yatacaktim ama aklima birsey geldi ve internete ararkene bunu buldum kesin herkezsin hosuna gidecek
gunde ne yaptin ne ettin herseyi yazarak KAC KALORIE HARCADINI SIZE HEMEN GOSTERIYOR ----:teytey::dance::teytey:

SIMDI BU LINKE BASIN

Calorie Calculator

Your weight: KILONU YAZ

sex:male/female FEMALE (KADIN) TIKLA

Asada kapalı spor faaliyetleri haric saat su faaliyetleri yapmaya harcamak her gün tahmin sayısı:

Sleeping = UYKU
Sitting, reading, watching TV, eating, etc = OTURMA OTURUKENE TV BAKMA YEMEK YEME VS
Light work (typing, walking around, cooking, etc=HAFIF ISLER YAZARAK YEMEK PISIRMEK ETRAFINDA YURUMEK VS
Moderate work (carpentry, mopping floors, mowing grass= ORTA ISLER MARANGOZLUK
YERLERI SILME TEMIZLEMEK CIMEN EKME VE BICIME GIBI
Vigorous work (shoveling snow, digging, roofing, etc.) = CATI GIBI KAZMA KAR NEMIZLEMEK GIBI

Simdi faaliyetleri asada girin. Herhangi bir etkinlik girmeseniz, hesap makinesi sadece dinlenme metabolik hızı hesaplar.

Select a standard distance = BIR STANDART MESAFA
Enter your total activity for the= TOPLAM FAALIYETLERE GIRIN

Lütfen isim sporları icin mesafe birimleri kullanmalısınız spor "Diğer" sadece "Saat"birimleri kullanın.
Sport #1: Running=CALISAN Distance=UZAKLIK Miles = HIZ

cycling =BISIKLET
swimming =YUZME meters = METRE
other = DIYER hours= SAAT

clear input NET GIRIS

Hesaplanmasında asada katsayıları kullanır; eger daha fazla veya daha az kalori yakmak istiyorsanız, bunları degistirebilirsiniz. :dance:

KOLAY GELSIN HERKEZE VE BOL KILO VERMELER :lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

paylasim icin cok sagol canim,sanada yurudugun yolda basarilar dilerima.s.

BENIM YAPTIKLARIMIN ORNE TIKLADIKDAN SONRA
ORNEK

Resting (basal) metabolic rate: 2263 calories per day
Dinlenme () bazal metabolizma hızı: günde 2263 kalori

Typical daily activities: 558 calories per day
Normal günlük aktiviteler: Günde 558 kalori

Calories burned from Running: 939 per day
Kalori çalışan yandı: 939 günde

Total calories burned: 3861 per day
Toplam kalori yaktı: 3.861 gün baSına

Note: 3500 calories = 1 pound weight loss
Not: 3500 kalori = 1 kiloluk ağırlık kaybı

Repeat Calorie Calculation
Tekrar Kalori Hesaplama

Not: Burada bir önceki sayfa icin kayıtlar silinir ile dönecektir tıklamak; kayıtları temizleme olmadan, tarayıcınız bulunan 'Geri' dügmesini kullanarak dönün

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::hooray:

valla yoruldum ha cevirmekten engelsceden turceye hatam olursa kusura bakmayin turcem okadar iy degil ama bu site herkeze lazim diye dusunuyorum sonucta nekadar harcadinizi bilirsiniz simdi ben yatiyorum cok yoruldum ve sabah erken kalkacam optum herkezi hayirli geceler allah emanetsiniz

teşekkürler çeviri yaptığın için.çok yararlı saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…