Ben de 6 aylik evliyim, 5 yildir da yalniz yasiyordum.
Ama evlenince sorumluluk artiyor, aylnizken yemek yapmayip kahvaltiyla gecistirirken simdi oyle olmuyor.
Ben 10-11 gibi kalkiyorum. Salona gidip dunden kalan kulluk, tabak vs. Varsa aliyorum mutfaga goturuyorum, pencereleri aciyorum karsilikli esip evin havasini alsin diye.
Sonra yatak odasina gidip yatagi topluyorum biriken camasir varsa hafta bi beyz bi renkli yikiyorum. Bi gun de utu yapiyorum. Neyse yatak odasini topladiktan sonra kahvalti yapip ne pisirsem diye dolanip duruyorum ev icinde.
Genelde corbayi iki gune yetecek sekilde ama ana yemegi her gun farkli yapmaya calisiyorum, mesela bi gun pizza, corba salata varsa ertesi gun de pizzayla corbam artmisti yanina patates kizartmasi, meze yaptim ekstradan. Genelde boyle yapiyorum.
Yemek bittikten sonra ev supurulecekse supururum, haftada iki kez supuruyorum, iki kez toz aliyorum, bi defa viledayla siliyorum. O isler de bitince zaten saat 2-3 gibi oluyor kpss ogretmnlik icin ders cslisiyorum esim gelene kadar ders calisiyorum.
Esim 6 da gelir, o gelince yemekten sonra yine ders calisirim biraz onla vakit geciririm, bulasiklari da hep makineye atiyorum mumkun oldugunca elde bisey yikamamaya ozen gosteriyorum egzamam var diye, hatta toz almadan once de elektrikli supurgenin toz alma basligiyla once mobilyalarin ustunden geciyorum, daha az bez kirlensin ugrasmayayim diye.