• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük çkb takımı

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
arkadşlar merhaba,

ben günlük kullanım için çkb takımı almak istiyorum ancak uygun fiyata bir türlü bulamıyorum.
150 tl civarı çok ince olmayan bulaşık makinesinde yıkanabilir paslanmayacak bir ürün arıyorum.bu arada bu verdiğim fiyat 12li takımın fiyatı için yani 12li düşünüyorum ya da 2 6lı set olacak şekilde.siz günlük çkblarınızı nereden aldınız önerebileceğiniz bir yer marka ürün vs var mı?fikirlerinizi bekliyorumm
:kkk:

ben mudodan almıstm cnm bu yeni yılda bide yemek takımımn yanında deri görünümlü kahve rengiler var 6 şardan 12 kişilk ama makine konusu belki sıkıntılı olabilir dikkatli kullanıcam:69:
$n14(2).jpg
$mudo.jpg $mudo1.jpg

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan..
makinede sıkıntı yaşatmaz diye düşünüyorum.benim de şuan bekar evimde sapları ahşap olan bir takımım var ve yaklaşık 7 senedir kullanıyorum makinede yıkıyorum sadece bıçakları saplarından ayrıldı:(
ne kadara aldın acaba öğrenebilir miyim?

evet aslında fiyatı çok pahalıya gelmemiş oluyor o şekilde.
bir de tantitoninin sitesinde gördüm 89 parça 389dan 190a düşmüş 18/10 paslanmaz çelik 6mm kalınlığında diyor acaba kötü bişeymidir yoksa günlük takım için iyi midir bir fikriniz var mı?

Daha dün günlük çkb takımını emsan dan 36 parça set aldım.. Galiba reyhan modeli... Takımın içinde bir tek tatlı bıçakları eksikti ki 6 adet tatlı bıçağını ayrı alarak takımı tamamladım.. Toplamda 150 tl verdim :) Mağazaya girmeden önce niyetim ar yıldız ın kristal 18 ve 24 parça setlerini almaktı 200 tl ye mal olacaktı.. Emsan hem daha uygun geldi hem de model olarak pek bi fark yoktu aralarında... Tantitoninin o ürününü ykm de gördüm ve beğenmemiştim.. Korkmaz kaba gelmişti... Tercihim emsan oldu.. Sana kolay gelsinnn gerçekten çok zor oluyomuş bu çeyiz hazırlıkları.. bi o kadar da keyifli.. Keyfini çıkar tatlım.. :))

Daha dün günlük çkb takımını emsan dan 36 parça set aldım.. Galiba reyhan modeli... Takımın içinde bir tek tatlı bıçakları eksikti ki 6 adet tatlı bıçağını ayrı alarak takımı tamamladım.. Toplamda 150 tl verdim :) Mağazaya girmeden önce niyetim ar yıldız ın kristal 18 ve 24 parça setlerini almaktı 200 tl ye mal olacaktı.. Emsan hem daha uygun geldi hem de model olarak pek bi fark yoktu aralarında... Tantitoninin o ürününü ykm de gördüm ve beğenmemiştim.. Korkmaz kaba gelmişti... Tercihim emsan oldu.. Sana kolay gelsinnn gerçekten çok zor oluyomuş bu çeyiz hazırlıkları.. bi o kadar da keyifli.. Keyfini çıkar tatlım.. :))

nereden aldın peki canım?ama şöyle bişi var ben 12li olarak almak istiyorum yani 6lıdan her birinden 12 adet almak zorunda kalıcam o yüzden bana pahalıya gelecektir diye düşünüyorum.dün mahalledeki bir züccaciyede nehir markasının 12li olarak satılıyordu ayrı ayrı o da yaklaşık 200 tlye gelecekti takım yapıldığında gayet şık ve ağırdı ama kredi kartı geçmediğinden alamadım:(

12 li takım için biraz tuzlu gelebilir sana haklısın... Ben Konak kemeraltında Kızlarağası sokağında ki bi züccaciyeden aldım.. Nehir in modellerinden bir kaç tanesi gerçekten çok hoş.. Tercih senin acelen yoksa araştır iyice :)

bende nehirin markanın favori olanını beğendim ama ben misafire düşünüyorum 200 tl ye çantalı buldum. sende günlük olarak alabilirsin nehir markasını annem kullanıyo çok memnun. sende 12 set şeklinde alabilirsin.ankarada alp billuriye var kızılayda nehiri 12 set şeklinde satılıyorlar bilgin olsun

evet nehirin güzel eğer taksitle alabileceğim yer bulursam nehir alıcam haftasonu da tantitoniye gidip bakıcam şu kampanyadaki set nasılmış bakalım diye...ben istanbuldayım cnm ama yine de saol:)

Back