Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriGünlük cilde uygun nemlendirici kremler...
Evet arkadaslar cildim karma. yani burun cevresi yaglı iken cildimin bazı kısımları cok kuru olabiliyor. Önerebileceğiniz günlük nemlendirici kremler var mı? Simdiden tesekkurler :)
Cok gencsin ve ne güzel cildin var..herkesin dedigi kremi kullanma sakın..kozmetikcilerede gidip alma derim..onlar hemen satarlar ztn..bence suan icin gunes koruyucu kullansan yeter ..
tabiki ben cilt bakım uzmanı degilim ama.önume gelen kremi surdugum icin mahvetmiş biriyim..:)
Cok gencsin ve ne güzel cildin var..herkesin dedigi kremi kullanma sakın..kozmetikcilerede gidip alma derim..onlar hemen satarlar ztn..bence suan icin gunes koruyucu kullansan yeter ..
tabiki ben cilt bakım uzmanı degilim ama.önume gelen kremi surdugum icin mahvetmiş biriyim..:)