• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük çatal kaşık bıçak seti yardım

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Arkadaşlar merhaba günlük çatal kaşık takımı alacağım fakat modelde bir türlü karar veremedim. İnternette birkaç model beğendim fakat hepsini yakından görmedim. Yani fotoğrafta göründüğü gibi insanın hoşuna gitmeyebiliyor. Sizin önerebileceğiniz modeller var mıdır? Eklediklerimden sizce hangisi güzel. Benim misafir çatal kaşık bıçak takmımın da fotosunu ekleyeyim fikir olması açısnıdan. Kızlar yardım edin !!!!

Eki Görüntüle 168478 Misafir çatal kaşık bıçak takımım Hisar Milano Titanyum Black

$3476_korkmaz_stara_catal_kasik_seti_1.webp Korkmaz Stara $60732_Korkmaz-Perge-catal-Kas.webp Korkmaz Perge $emsan açelya.webp Emsan Açelya $EMSAN-REYHAN-36-PARCA-CATAL-BICAK-TAKIMI__37260126_0.webp Emsan Reyhan $KORKMAZ-A2520-SHADOW.webp Korkmaz Shadow $Korkmaz-A-2591-Perge-Catal-Kasik-Seti-38-parca__35880858_0.webp Korkmaz Perge $Korkmaz-A-2605-Lara-Catal-Kasik-Seti-38-parca__35880851_0.webp Korkmaz Lara

Son düzenleme:
Ben de en çok Emsan Açelya, sonra Korkmazın Shadow modelini beğendim ama bu modelin çay kaşığı yok, Korkmaz Perge ve Korkmaz Laranın var. Yakından görmedim nasıl acaba Emsanın fiyatı da uygun aslında

Canım dediğin gibi yakından görmek gerekiyor. Bende korkmaz shadow var internetten resmine bakıp gidip almam ama tesadüfen görüp bayılıp aldım hatta benim ardımdan 3 kuzenim 1 de arkadaşım aldı. Tam günlük, sade.. biz özelllikle kaşıklarını çok beğendik. Korkmazın modellerini yakından görmeni tavsiye ederim.. Çay kaşığı yok derken shadow için mi dedin anlamadım ben de varda..

Canım dediğin gibi yakından görmek gerekiyor. Bende korkmaz shadow var internetten resmine bakıp gidip almam ama tesadüfen görüp bayılıp aldım hatta benim ardımdan 3 kuzenim 1 de arkadaşım aldı. Tam günlük, sade.. biz özelllikle kaşıklarını çok beğendik. Korkmazın modellerini yakından görmeni tavsiye ederim.. Çay kaşığı yok derken shadow için mi dedin anlamadım ben de varda..

Evet canım ben 24 parça olanından alıcaktım çay kaşığı yok tatlı kaşığı koymuşlar sen 12 kişilik takımını mı aldın?

Kızlar vazgeçtim ya günlük almaktan diğer takıma baya bir para verdim zaten. Günlük aldığım yemek takmına uygun olsun diye günlük yemek takımı da alacaktım ama günlük yemek takımım da defo olunca geri cereceğim ve bu günlük alımları daha sonra yapacağım. Pöff moralim bozuldu resmen :(

Evet canım ben 24 parça olanından alıcaktım çay kaşığı yok tatlı kaşığı koymuşlar sen 12 kişilik takımını mı aldın?

Evet canım 12 kişilk sandıklı takım benimki..

Kızlar vazgeçtim ya günlük almaktan diğer takıma baya bir para verdim zaten. Günlük aldığım yemek takmına uygun olsun diye günlük yemek takımı da alacaktım ama günlük yemek takımım da defo olunca geri cereceğim ve bu günlük alımları daha sonra yapacağım. Pöff moralim bozuldu resmen :(

aa çok güzeldi yemek takımın ama..Hemen diğer topiğe gidip ayrıntıları ordan alıyorum cnm.. Üzülme demekki kısmet değilmiş yine blursun içine sinen güzel birşey...

Kızlar Korkmazın Shadow Modeli çok hoşuma gidiyor ama bir türlü karar veremedim napsam napsam 24 parça tkmı 65 TL ye buldum çok uygun fiyat. Acaba ne yapsam 2 tane 24 parça mı alsam yoksa 89 parça ya 220 TL mi versem. Çay takımımda 12 tane çay kaşığı var aslında 24 parça olan takımda çay kaşığı yok. Ya illa takım mı olması lazım çay kaşığının sonuçta çay setindeki ayrı.

Kızlar Korkmazın Shadow Modeli çok hoşuma gidiyor ama bir türlü karar veremedim napsam napsam 24 parça tkmı 65 TL ye buldum çok uygun fiyat. Acaba ne yapsam 2 tane 24 parça mı alsam yoksa 89 parça ya 220 TL mi versem. Çay takımımda 12 tane çay kaşığı var aslında 24 parça olan takımda çay kaşığı yok. Ya illa takım mı olması lazım çay kaşığının sonuçta çay setindeki ayrı.

canım günlük için mutlaka 12 kişilik al bence.bana bazen 12 kişilik bile yetmiyor.çelik çay setinin çay kaşıklarını kullanabilirsin tabi günlüğe ama o zaman bardak altlarıyla ya da tepsisiyle arasında kullanımdan kaynaklanan fark olmaz mı?

canım günlük için mutlaka 12 kişilik al bence.bana bazen 12 kişilik bile yetmiyor.çelik çay setinin çay kaşıklarını kullanabilirsin tabi günlüğe ama o zaman bardak altlarıyla ya da tepsisiyle arasında kullanımdan kaynaklanan fark olmaz mı?

Bilmiyorum yaa sanki evi çatal kaşıkla dolduruyormuşum gibi geliyor bunları taşıması etmesi ne zor olacak kim bilir? Bir de misafir takımına çok para verdim. O kadar para verip kullanmamak içime oturabilir :) Napsam bilemedim 12 kişilik takımda kalabalık oluşturan parçalar da var hele ki sandıklı alamam. Zaten evlendikten sonra nerede oturacağım hiç belli değil...

ben korkmaz shadow u beğendim canım. fiyatı ne kadar acaba, ben de düşünüyorum uygun bi günlük takım. ne desen çiziliyor çünkü hergün kullanılacak sonuçta.

emsan reyhan çok hoşmuş benim jumbodan aldığım takımımla birebir aynı burda gördükten sonra ben de günlük olarak almayı düşünüyorum

kızlar ben sosyete pazarından 12 kişilki tamamladım ve harika toplam 50 tl tuttu benim arkadasım 3 senedir evli aynılarından almış ve hiç bi sorunla karşılaşmamış bence bu şekilde yapmanız daha uygun olacaktır

Back
X