• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunluk catal bicak

Ben günlüğümü emsan'dan aldım hem fiyatı normal hemde çok şık

$indir.jpg

''Emsan Duru Mat 91 Parça Sandıklı Çatal Kaşık Bıçak Seti'' olarak geçiyor, netten bakarsın.. 450 tl ama ben yemek takımımın hediye çekini kullanarak aldım, tek tek takım oluşturmaya bile kalksan 250-300 tl nin altında alamazsın alırsan marka bir şey al yine de, tantitoni den falan alma bence onlar kalitesiz oluyor çabuk paslanıyor.

Aryıldız nasi bir marka blymsnz orda bir model begendm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün viole olan modelini aldım 6 lı yemek 6l ıda tatlı olarak günlük için görünüm olarak çok güzel baya beğendim ama henüz kullanamadım umarım iyidir..

Bende hangi marka almalıyım diye düşünüyorum :44: Misafir için olanını Karacadan setle birlikte almıştım :1: Günlüğü henüz karar veremedim çok pahalı bişeyde olsun istemiyorum :44::44:

Kızlar nehire de bakın hem güzel hem uygun fiyatlı biliyorum ben.Memnun kalanlar çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annem esenyurt hisar dan bana 89 parça çatal kaşık takımmı günlük için 180 liraya aldı eğer istanbuldaysanız tavsiye ederim bi bakın

ben inter celık aldım gunluk kullanmaya toplam 180 tl tuttu mısafırler ıcın aldıgım da 400 tl tuttu. sandıklı aldım. pısman oldum sandıklı aldıgıma :ssz:

ben inter celık aldım gunluk kullanmaya toplam 180 tl tuttu mısafırler ıcın aldıgım da 400 tl tuttu. sandıklı aldım. pısman oldum sandıklı aldıgıma :ssz:

bende sandıklı aldım evimi yerleştirdim aldığım gonsalda kaşıklık vardı hepsini oraya yerleştirdim şimdik o sandık ne olacak atsam kıyamadım atmasam evde yer kaplıyor

bende sandıklı aldım evimi yerleştirdim aldığım gonsalda kaşıklık vardı hepsini oraya yerleştirdim şimdik o sandık ne olacak atsam kıyamadım atmasam evde yer kaplıyor

Ben napacam bilmiyorum. 150 tl fsrk odedim sirf sandik icin. Pisman oldum ama is isten gecti artk :)

günlük çatal kaşık benimde araştırdığım bir konu,schafer nasıl acaba?bievinde renkli çatallarını bıçaklarını beğeniyorum hem kahvaltı için hemde günlük için ayrı almak istiyorum

Ben schaferdn aldm bi takm ama onu günlük kullanmayi düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende nehirin bu modelini tanıdık mağazadan 115'e aldım hiçte fena durmuyor ağırlığı güzel üstelik 50 yıl garantili
(fiesta 60 parça aile takımı)

Eklentiler

• $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 83
Back