arkadaşlar benim oğlum 9. ayını doldurdu. son bir aydır da bronşit ve diş çıkarma problemlerini yaşadık. bu yüzden iştahı o kadar fazla kesildi ki. hiç yemiyor desem yeri var. ve çok üzülüyorum. açmış gibi geliyor . aç olduğuna da eminim. ama ne yaparsam yapayım yemiyor. 6. aydan sonra ek gıdalara meyve sularıyla başladım,hep doktorun dediği tarifleri uyguladım. her şey düzgün düzenli gidiyordu. şu hastalıklar bizi mahfetti. şimdi kaşığı görse şurup zannediyor ve ağzını sımsıkı kapatıyor. çok kilo verdi. zayıfladı. daha doğrusu hasta olunca yemediği için bir daha kilo alamadı. 8 kilo 300 gram şuanda. günlük öğünleriniz neler bebeğiniz için. ne yedirmeliyim??? hala şurup damla ve iğne tedavileri sürüyor... beni de emmiyor emse de artık sütüm kesildi . eskisi kadar fazla gelmiyor. öğün saatimiz de yiyecek durumumuz da değişti. düzensizleşti. doktor yedireceksin diyor. ama çok ağlıyor. o kadar karıştı ki her şey bazen sabah bir kase muhallebi yiyor. akşam da devam sütü. onları da verirken canımız çıkıyor((( çok üzülüyorummmmmmmmmm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama