Bende tüp bebek için harcamıştım şimdi bende bilezik almak istiyorum. Gram satışında 15 TL oynuyor. Dün biraz gramim vardı bozdurdum düşer diye. Umudum 2 hafta içinde düşmesi. İnşallah güzel bir düşer de alırız bir kaç gram fazla
Tabiki de bu devirde parasız hiç birşey olmuyor millette sanıyorki hava atmaya gösterişe yapıyoruz ben bebek niyetine yapıyorum ne varsa keşke hepsi gitsede kucağım boş kalmasa
Tabiki de bu devirde parasız hiç birşey olmuyor millette sanıyorki hava atmaya gösterişe yapıyoruz ben bebek niyetine yapıyorum ne varsa keşke hepsi gitsede kucağım boş kalmasa
İnsanlar sanıyor ki para basıyoruz. Aksine idare ederek iktisatli yaşayarak birikim yapılıyor. Bizde biraz daha biriktirip sene sonunda yeniden denemek istiyoruz. Vallahi can sağlığı olsun bir evladım olsun mal mülk umrumda değil.
İnsanlar sanıyor ki para basıyoruz. Aksine idare ederek iktisatli yaşayarak birikim yapılıyor. Bizde biraz daha biriktirip sene sonunda yeniden denemek istiyoruz. Vallahi can sağlığı olsun bir evladım olsun mal mülk umrumda değil.
Rabbim önünü açık etsin böyle benimle benzer hikayeleri duydukça hep dua ederim çünkü seni en iyi anlayan benim başına gelmeyen asla bilemez bu hissiyatı Allah düşmanıma evlat hasreti yaşatmasın. Ben böyle para biriktirme derdine düştüm diye çevrem bile laf etti bana evi kira değil hala çalışıyor para desteliyor diye ama o dört duvarın içini bilmiyorlar işte herkes için doğal olan durumda sen bu kadar çabalıyorsun zoruna gidiyor insanın
Resmini koyduğunuza hediyelik bilezik deniyor. Düğünden vardı sattım baya bir değer kaybı oluyor günlükte kullanışlı değil. Ziynet eşyasına giren herşey değer kaybediyor. alyans yüzük bileklik kolye setler . 10 gramlık Ajda bilezikler var onlar fazla kaybetmez sanırım. Ya da dümdüz kibrit çöpü bilezikler de günlük için uygun.
Görümcemin taktığı 1.5 gr lık bilezik aklıma geldi bi gülüyorum şimdi takarken kırılmıştı 15 gr a yamulur demiş biri benim en ağır bileziğimdi o aşk olsun ya
Ben olsam bileklik alirdim. Bunlar net yamulur. Benim bundan daha kalin daha gramli bir bileziğim vardi. 2 taktim cikardim aninda yamuldu. Hemen bozdurduk.