- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
-
- Konu Sahibi ilimtalepedenanne
Ben her gün okumayı düşünüyorum adetim geldi galiba emin olamadım eğer lekelenme ise başlayacagim bu günBende katılırım7 gün boyunca mı okuyacağız her gün mü yoksa?
Bende katılırım.100 Estağfirullah ve etübü ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat okudum.
Allah kabul etsin inşallah
Neden iki kere ayrı salavat diye yazmışsınız merak ettim100 estağfurullah etubu ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat okundu
İki salavat arasında edilen dualar kabul ediliyor diye duymuştum o yüzden Fatiha suresi ni okuyunca duamı edip salavat okuyorumNeden iki kere ayrı salavat diye yazmışsınız merak ettim
Aynen bende muayen günlerde öyle okuyacağımBende katılırım.
Regl süresi bitene kadar Fatiha hariç diğer okumaları yaparız
Amin amin amin ecmain kardeşim Rabbim gönlünüzün muradını versin100 Estağfirullah ve etübü ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat okudum.
Allah kabul etsin inşallah
Bende katılırım canımSelam aleyküm kardeşlerim
Hayatımın düzene girmesi ,aile hayatı ,sağlık , oğlum eşim ve kendim için günlük 41 Fatiha suresi okumaya karar verdim
Benimle okumak isteyenler olurmu ?
Fatiha Suresinin sırrının çok büyük olduğu alimler tarafından belirtilir. Alimler 7 gün üst üste okunması durumunda, kişinin dileklerini gerçekleştirebileceğini belirtirler. Hikmetleri arasında murada erme, doğruyu bulma, Allah'a yakın olma gibi durumlar bulunur.
Fatiha suresi ile ilgili bir çok hadis vs vardır faydaları saymakla bitmiyor
Günlük okumak isteyen kardeşlerimi bekliyorum inşallah
Ben niyetimi aldım bugünden itibaren okuyacağım
100 estağfurullah etubu ileyh
100 salavat
41 Fatiha
100 salavat şeklinde
Rabbim dualarımızi kabul etsin inşallah
Geçmiş olsun Allah şifa versinRabbim ettiğiniz duaları kabul etsin kardeşlerim ben sıtma gibi birşeye tutuldum çok berbat durumdayım şifam için dua eder dua beklerim
Rabbim razı olsun kardeşimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Şifa duaları okurum senin için canım. çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahRabbim ettiğiniz duaları kabul etsin kardeşlerim ben sıtma gibi birşeye tutuldum çok berbat durumdayım şifam için dua eder dua beklerim