• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 10 saat bilgisayar başında olup lazerle göz ameliyatı olanlara sesleniyorummm

eltimbilir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
25
0
6
Ankara
Merhaba kızlar..

Şu yakın zamanlarda yaptığım araştırmalar ve dinlediğim kişiler sayesinde yavaş yavaş bu ameliyata bende ısınır oldum. Ancak kafamda deli sorular.. Günde 10 saat bilgisayar başındayım. Allah korusun ya bişey olursa. Ya bilgisayara bakamazsam, ya sürekli rahatsızlık duyarsam diye :( Lütfen işyerinde bilgisayar başında çalışıp da bu ameliyatı geçirenler bana dönsünler..

Hepiniz kocaman öpüldünüz :))

merhaba öncelikle geçmiş olsun
bende 1,25 miyop vardı gözlükten kurtulmak için lazer oldum d.gzde
hiçbir şekilde bir proplemin olmadığı söylemelerine ragmen 1 yıl sonra gözümün önünde uçuşan sinekler oluşmaya başladı bunu doktora söylediğimde bunun normal bir durum olduğunu söyledi.
canım benim şimdiki aklım olsaydı ben laser olmazdım amacım seni korkutmak kararından çevirmek değil sakın yanlış anlama,
fakat gözlüğün camındaki tozu siliyorsun gidiyor ama bu göz önünde oluşan sinekler hiç gitmiyor her anında seninle.
bunu hiç bir doktor sana söylemez ama benden sana tavsiye zorunlu olmadıkca laser olma derim.

merhaba öncelikle geçmiş olsun
bende 1,25 miyop vardı gözlükten kurtulmak için lazer oldum d.gzde
hiçbir şekilde bir proplemin olmadığı söylemelerine ragmen 1 yıl sonra gözümün önünde uçuşan sinekler oluşmaya başladı bunu doktora söylediğimde bunun normal bir durum olduğunu söyledi.
canım benim şimdiki aklım olsaydı ben laser olmazdım amacım seni korkutmak kararından çevirmek değil sakın yanlış anlama,
fakat gözlüğün camındaki tozu siliyorsun gidiyor ama bu göz önünde oluşan sinekler hiç gitmiyor her anında seninle.
bunu hiç bir doktor sana söylemez ama benden sana tavsiye zorunlu olmadıkca laser olma derim.

Öncelikle sağol canım, paylaşımın için. Sana da çok geçmiş olsun. Aydınlandırdın valla ssz Kime sorduysam git ol, bize hiçbişey olmuyo yıllardır, bak pc başındayız falan diyolar. Kime güveneceğimi şaşırdım bende. Sen nerde yaptırdın? Bi de istersen bikaç doktora daha git derim. Belki damla falan verirler. Veya bi çözüm yolu bulunur inşallah..

merhaba bende 1,25 miyop artı astigmat vardı ve 10 ay önce d.gözde lazer operasyon geçirdim..sonrasında gördüğüm fark müthiş güzeldi ancak zamanla alıştığım içinmi bilemiyorum sanki ufak ufak bulanıklık yaşıyorum gibi düşünüyorum..ama malesef seninde dediğin gibi zamanımın çoğu bilgisayar başında yada kitap okuyarak geçiyor...ama okumaktanda kesinlikle vazgeçemem :34: ben gözlük kullanamadığım için özelliklede araç kullanımında çok zorlanıyordum ama gayet memnunum ufak tefek pürüzlerin olması çok normal birazda gözün yapısı ve dereceside buna etken her gözde farklı şeyler yaşanabiliyor :) sana tavsiyem hastane olarak önemli tabiki ama doktor seçimine daha çok dikkat et derim :34:

merhaba bende 1,25 miyop artı astigmat vardı ve 10 ay önce d.gözde lazer operasyon geçirdim..sonrasında gördüğüm fark müthiş güzeldi ancak zamanla alıştığım içinmi bilemiyorum sanki ufak ufak bulanıklık yaşıyorum gibi düşünüyorum..ama malesef seninde dediğin gibi zamanımın çoğu bilgisayar başında yada kitap okuyarak geçiyor...ama okumaktanda kesinlikle vazgeçemem :34: ben gözlük kullanamadığım için özelliklede araç kullanımında çok zorlanıyordum ama gayet memnunum ufak tefek pürüzlerin olması çok normal birazda gözün yapısı ve dereceside buna etken her gözde farklı şeyler yaşanabiliyor :) sana tavsiyem hastane olarak önemli tabiki ama doktor seçimine daha çok dikkat et derim :34:

sağol canım öncelikle. Gerçekten herkafadan ayrı bir ses çıktığından artık bende ne yapacağımı şaşırdım. :( özellikle pc başında olmam gün boyu beni korkutuyor. Bide bazı kişilerde belli bi süre sonra göz önünde uçuntular olmaya başlıyormuş. Damlayla falan da geçmiyomuş. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım dıyenler var... Uff cidden ne zor bi kararmış!!!

sağol canım öncelikle. Gerçekten herkafadan ayrı bir ses çıktığından artık bende ne yapacağımı şaşırdım. :( özellikle pc başında olmam gün boyu beni korkutuyor. Bide bazı kişilerde belli bi süre sonra göz önünde uçuntular olmaya başlıyormuş. Damlayla falan da geçmiyomuş. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım dıyenler var... Uff cidden ne zor bi kararmış!!!

vallahi herkezin bakış açısı farklı ben çok araştırdım en eski teknoloji ile 7-8 yıldır kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı gözlük kullanmaktan yada toplu taşımadaki levhalardan semtleri okuyamamak kadar kötüsü olamaz :34: ben hiç gözlük kullanamıyordum rahatsız oluyordum o yüzden şimdiki halimden çok çok memnunum ama sende iyi araştır aklında soru işaretleri kalmasın canım

Merhaba kızlar..

Şu yakın zamanlarda yaptığım araştırmalar ve dinlediğim kişiler sayesinde yavaş yavaş bu ameliyata bende ısınır oldum. Ancak kafamda deli sorular.. Günde 10 saat bilgisayar başındayım. Allah korusun ya bişey olursa. Ya bilgisayara bakamazsam, ya sürekli rahatsızlık duyarsam diye :KK43: Lütfen işyerinde bilgisayar başında çalışıp da bu ameliyatı geçirenler bana dönsünler..

Hepiniz kocaman öpüldünüz :))

merhabalarr, ameliyat oldunuzmu acaba??

Back