Günlügümde ki son sayfa

Yıldızların ateşinden kuşku duy;
Güneşin hareketinden kuşku duy;
Gerçeğin doğruyu söylediğinden kuşku duy;
Ama sevgimden kuşku duyma

Shakespeare

Tamam mesafeler aşka engel değildir ama,
Ben burada ağlasam onun yanakları ıslanır mı orada" ?

Fiddler on the Roof

"İnsanın en büyük hatası sevmek değil, sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir."

- Paul Auster

Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle,
Sevmediği adamın sadakati arasında çizilir...

Leo Tolstoy

Küçükle küçük, büyükle büyük olacaksın. Ama asla seviyesizin seviyesine inipte kendini küçük düşürmeyeceksin...

Hz. Ali

Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Şöylelemesine maviydi kör oldum
Taşlara gelince hamam taşlarına
Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taşlarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?

film-repliği.jpg

Sana dokunmak, hayatın içinde durup dinlenmek gibi. Sana dokunmak, nefes almak gibi. Sana dokunmak, tüm kelimeleri yakmak gibi. Sana dokunmak, tüm insanları affetmek gibi. Sana dokunmak, hayatı temize geçmek gibi. Sana dokunmak, ölüme inat gibi.

İncir Reçeli

Şairin dediği gibi; Sevda geldiyse başa, kıvırmak artık boşa. Gidersin o sevdanın peşinden koşa koşa. Artık herkes AŞIK. Aşk'ta CACIK gibi olmuş artık. Zaten bu memlekette de en kolay yiyecek cacık. Çünkü ortalık hıyardan geçilmiyo.

Deli Dumrul
:1::1::1::1::1::1::1::1:

Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana..

DOSTOYEVSKI

Şairin dediği gibi; Sevda geldiyse başa, kıvırmak artık boşa. Gidersin o sevdanın peşinden koşa koşa. Artık herkes AŞIK. Aşk'ta CACIK gibi olmuş artık. Zaten bu memlekette de en kolay yiyecek cacık. Çünkü ortalık hıyardan geçilmiyo.

Deli Dumrul
:1::1::1::1::1::1::1::1:

Hahahaha:27:

Doğru söze ne denir ki

İyiydi bu :46:

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın... Sussan; acıtır... Konuşsan; kanatır.

Oğuz Atay

Back