Günlügümde ki son sayfa

Ben seni sevmek için değil..!
Ben seni sevmenin ne demek olduğunu bil diye sevdim..!

Şems'i Tebrizi

İyi geceler canım derdin, gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde.

Özdemir ASAF

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep hep yeniden başlamak isterim....

Özdemir ASAF

Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek,
Yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek ?

Özdemir ASAF

Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu.
Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri 'Çok Seviyorum'..

Özdemir ASAF

Aşk görmekten çok özlemeyi sever, dokunmaktan çok düşlemeyi ve aşk öyle haindir ki,nerde imkansız varsa gider onu sever.

Özdemir ASAF

" Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, Yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim için öldün, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz..''

Ceyhun Yılmaz

Gözlerine bakarken umrumda değil mevsimler. Gülüşün hep deniz kenarı bana.

Ceyhun Yılmaz

"Özür dileseydi dönerdim " demişsin, diz çökeyim bir daha çıkma karşıma olur mu ?

Ceyhun Yılmaz

Üzülmeye değmez' diyor Dünya.
"Bırakıp gidenin de, gidip gelmeyenin de canı cehenneme!"

- Canan Tan

Öleceğiz birgün, gömecekler. Bikaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler.

- Neyzen Tevfik

Küçükken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'ölüden değil, diriden kork' demişti.
Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı.

- Cemal Süreya

İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme.
Allah, “Ben kırık kalplerdeyim.” buyurmadı mı ?

- Mevlâna

"Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler."

- Bob Marley

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir."

- Dan Brown

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…