Günlügümde ki son sayfa

İranlı Şair Der ki ; Aşka Uçma Kanatların Yanar.. Mevlana da Der ki ; Aşka Uçmadıktan Sonra Kanatlar Neye Yarar..

Ah be dünya, sen dönüyorsun onu anladıkta, bu insanlar senden daha hızlı dönüyor... Hemde ortada hiçbir yörünge yokken.

"Nedendir bilemiyorum; Sana bakınca kendimi görüyorum, sana gelirken kendimden gidiyorum; senden giderken kendime gelemiyorum."

Hz. Mevlâna

Yıllar kendini kovaladı durmadan, bir akşam günbatımına usulca baktığımda ne kadar yalnız olduğumu anladım. İnsanlar yürüyordu, insanlar uyuyordu ve insanlar seviyordu.

Bense kayboluyordum...

“Hayat dedikleri şeyin keşkelerden ibaret olduğunu bilseydim! Büyüyünce ne olmak istersin sorusuna, Sadece “mutlu” derdim”.

Sorun ben miyim? +Sende bir değişiklik var. -Evet. Hatta bir değil birden çok değişiklik var. Günlerim tuhaf başlıyor. Ne bileyim, uyandığımda bir süre daha yatakta kalıyorum. Düşünüyorum ama ne düşündüğümü bilmiyorum. Ne için düşündüğümü, kimi nasıl neden düşündüğümü bilmiyorum. Uykum olduğu halde neden uyuyamadığımı, üşüdüğüm halde neden örtünmediğimi, aç olduğum halde neden bir şeyler yemediğimi bilmiyorum. +Sonra? -Sonra mı? Üşüyorum ve özlüyorum işte. +Kimi? -Kendimi. Ama en çokta ONU.

Bir papatya kokusunda kalabilseydi sevgiler, her yaprak sevgiye kopardı olmazdı o zaman ihtimaller.seviyor,seviyor ve yine seviyor​

Siyah-Beyaz filmlerde yaşıyordu Aşk Annem ağlardı. Onları seyrederken... Bense gülerdim. Komik, Tuhaf ve saçma geliyordu. Şimdi Siyah-Beyaz bir film yaşıyoruz. Siyahı ben, beyazı sensin. Tarifi yok Tarif edilemiyorsun. Ama ne olursa olsun. Yüreğim seni çok tuttu, Bil ki artık hep sen izleniyorsun..

$1001032_497029307040301_1884360457_n.jpg ...........................

Back