Günlügümde ki son sayfa

Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine, bütün hayatını anlatmak istersin.

Murathan Mungan

Kimseyi suçlama. Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, sen ise ona herşeyini verdin.

Cemal Süreya

Kimseyi hafife alma unutma ki ; Bir ağaçtan bir milyon kibrit çıkar , Bir kibrit bir milyon ağaç yakar !

Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır...

Murathan Mungan

İnsanın başına ne gelirse merakından gelir demiş eskiler. Baktım olmuyor. Ben seni merak edeyim, sen de geliver.

Cemal Süreya

Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.

Sustukça içimde kocaman bir dağ birikiyor.susmanın bu kadar zor,bu kadar insanın belini büktüğünü bilmezdim önceleri. Şimdi öğrendim. Sanmaki susuyorum,o kadar bağırarak konuşuyorum ki , kime denk gelsem sağır oluyor kelimelerimden.sayende öğrendim,insanın söyleyeceği sözü yoksa susacak kelimeleri olmalı...!

Gülüyorum çünkü biliyorum ki gülümsemek; dostlarıma karşı sunduğum en iyi ikram, düşmanlarıma karşı da en asil darbedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…