Günlügümde ki son sayfa

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Merhaba Arkadaşlar..

Bu sayfada beğendiğim Usta Kelamların sözlerini paylaşacağım,sizlerde beğendiğiniz sözleri burada bizlerle paylaşabilirsiniz ..

Öncelikle Menteş'in Kaleminden bir kaç söz paylaşmak istiyorum. Severek okuduğum bir yazardır kendisi..

''Kaderimin sigortası atmıştı.Ömrüm hayatıma dar geliyordu..''

“Uğruna ölebileceğimiz şeyin kimde olduğunu araştırırken birine toslarız ve ölünceye kadar başımız döner.
Buna kısaca aşk diyoruz.
Evet,aşk bir kısaltmadır: ömrümüzü kısaltır. ''

Zenginlik kimsenin senden alamayacağı değerler toplamıdır.
Senin bilgindir,ahlâkındır,özgüvenin,terbiyen,letafetin, tebessümündür.
İnsanlar kitap okumakla zenginleşir ..

Murat Menteş​

''Mezar taşıma " kurtuluşu için savaştığım ülkeye yeni yeni adapte oluyorum" yazdırmayı planlıyorum.''

Murat Menteş​

''Aşkımız senden uzun yaşadı..Ayrılığımızda benden uzun yaşayacak diye korkuyorum.''

Murat Menteş

Kaderini çizerken cetvel kullanamazsın.

Murat Menteş​

934953_601520649865958_818578366_n.jpg

600802_597339720284051_1258698701_n.jpg

Benim yaşımda aşk, kimin kollarında öleceğine karar vermektir.
Aslında her yaşta öyledir..

Murat Menteş​

Güzel düşünmüşsün gerçekten, bir Murat Menteş sözü de benden;

"Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin. "

Güzel düşünmüşsün gerçekten, bir Murat Menteş sözü de benden;

"Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin. "

Gerçekten kalemi çok sağlam üstadın .
Korkma ben varım adlı eserini okudun mu ? Okumadıysan , alıp okumalısın diyorum ..:ssz:

Okumadım ama sözlerine bir göz atınca gerçekten okumaya değer bunu farkettim.
Yarın ilk işim kitabı almak olacak, burdan başlamam iyi oldu teşekkür ediyorum :34:

''O zamanlar bir şeyleri reddetmeye ihtiyacım vardı ve sen tam bunun üstüne geldin. ''

Emrah Serbes

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakiki müziksever, banyoda şarkı söyleyen kızı işitince, anahtar deliğine gözünü değil kulağını dayayandır.

Murat Menteş

Back