Günlerdir geçmeyen ağrı

Ben de bi hastalık duymuştum fibromiyaliji vücuda nedensiz kas ağrıları

Doppler ultrason?

Ultrasonlar kadın doğum hastanesinde çekildi.
Doppler ultrason mu bilmiyorum.
Ama kadın doğumda çekildi hem de 2 kez.

Canım benim bi iki aydır Böyle bebek Emziriyorum hep sırtım açık benim boynuma yakın belimin en üst kısmı kalçam dizim kolum bi de kasığım ağrıyor

ALLAH yardımcınız olsun.
Sağlıklı bi şekilde büyüttün insALLAH bebisinizi

Bu aralar stresin var mı

Olmaz mı !
Yaş 21 derdim yaşımdan fazla..

Geçmiş olsun kuzum ♡

Sağol beybimmm
Stres bence en çok ağrıyı stres yapar

Olabilir ya

Birşey çıkmadığına göre benimki strese bağlı sanırım.

Evet biz pek farkında olmasakta yaşadığımız ağrıların bazılarınin nedeni stresten olabiliyor..pek fazla düşünmemeye çalışmak lazım dertleri..

Ahh bi elimde olsa düşünmemek..

Ultrasonlar kadın doğum hastanesinde çekildi.
Doppler ultrason mu bilmiyorum.
Ama kadın doğumda çekildi hem de 2 kez.

Ağrıyla beraber bacakta soğukluk hissi oluşuyorsa, doppler çektir bi damar cerrahiden, bekletmeye gelmez yani ondan dedim.
Gece krampları da olabilir. Uykunda fark etmemişsindir, geceden kramp girmiş çekmiştir. Sabah da ağrı çekersin. Kalsiyum eksikliğinden olur genelde.

Geçmiş olsun ne denebilir ki, doktora gitmişsin ztn :/

Soğukluk değilde şöyle birşey var.
Donuk bi ağrı hissediyorum.
Garip bi şekilde

Safra kesesi tomografi de çıkardı değil mi ?
Çünkü röntgen, ultrason, tomografi, kan, idrar testleri yapıldı
nereye cekıldıgıne baglı sanırım yahu bosluklara dogru bakıldımı? usg ıle mesela

nereye cekıldıgıne baglı sanırım yahu bosluklara dogru bakıldımı? usg ıle mesela

Karın bölgesine doğru çekildi tomografi cihazı göğüsle üst bacak arasında gidip geldi.

Ultrasonda da karın ve yumurtalıklarda doğru bakıldı

Karın bölgesine doğru çekildi tomografi cihazı göğüsle üst bacak arasında gidip geldi.

Ultrasonda da karın ve yumurtalıklarda doğru bakıldı
tomografıden anlamıyorum ama benımde safra kese agrısı oldugu zor bulundu usg baktı doktor boyle bıldıgın belıme bosluklarıma gezdırdıler oyle gorduler tas oldugunu

Soğukluk değilde şöyle birşey var.
Donuk bi ağrı hissediyorum.
Garip bi şekilde

Donuk derken? Hareketsiz mi kalıyor bacak ağrı girince?
Yani her ihtimale karşı vakit geçirmeden sinir ve damar cerrahilerine görün de, kalıcı bi şeyler olmasın diye diyorum.
Bazen tek elden yapılan tetkiklerden bi şey çıkmıyor, başka doktorlara da bi baktır.

Onun haricinde bi şey çıkmazsa zaten, ya gece kramplarıdır, ya üşümüştür, ya psikolojiktir vb.

tomografıden anlamıyorum ama benımde safra kese agrısı oldugu zor bulundu usg baktı doktor boyle bıldıgın belıme bosluklarıma gezdırdıler oyle gorduler tas oldugunu

Daha olmadı tekrar giderim ya

Üniversite hastanesine dâhi gittim

Bazen apandisiti anlamayabiliyorlar. Bir tanıdığımı kaç gün boyunca gaz sancısı deyip teşhis koyamadılar. Apandisti patlayınca ancak anladılar. Tavsiyem başka bir hastaneye git

Bazen apandisiti anlamayabiliyorlar. Bir tanıdığımı kaç gün boyunca gaz sancısı deyip teşhis koyamadılar. Apandisti patlayınca ancak anladılar. Tavsiyem başka bir hastaneye git

3 devlet 1i üniversite hastanesi olmak üzere 4 hastaneye gittim..
Birşey çıkmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…