Günlerdir geçmeyen ağrı

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Sağ kasığıma doğru bi ağrım var.
Günlerdir.
Karnı.a yayılıyor.
Zaman zamanda sol tarafta oluşuyor ağrı.
Üst bacağıma doğruda ağrı var.
Dik yürüyemez oldum.
Arka arkaya günlerde acillere gittim.
Apandisit yok.
Yumurtalık kisti yok.
Ağrı kesici içtim ama yok yok yok geçmiyor.
Neden olabilir

Bende de geçen yıl böyle bir ağrı vardı. 6 ay boyunca devam etti. Kadın hastalıklarına , dahiliyeye gittim. Ultrason çekildi. Hiç bişey çıkmadı. Sonra ağrı geçti kendi kendine. Ama benim bir böbrektaşı geçmişim vardı. Taş kırdırdım bir kaç kez onla ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Gecmis olsun.Bazi insanlarda yumurtlama donemlerinde kasik agrisi olur ama bacak kismini bilemedim.Spor falan yapiyomusun ters bir hareket yapmis olabilirsin.

Kireçlenme, bel fıtığı, hamilelik?

Bekarım :)

Fıtık olabilir..enfeksiyon olabilir..miyom yada polip olabilir doktora gidin bir baksınlar

Acile gittim.
Tomografi.
Ultrason.
Röntgen.
Kan.
İdrar.
Her türlü tetkik yapıldı birşey çıkmadı.
Ama ağrı devam ediyor ve insanlar artık catlakB abartıyor derler diye korkuyorum açıkçası

Tek ve kesin çözüm -> doktora gidilmeli.
Burda hastalığını araştırıp çözümüne ne kadar emin olabilirsinki?

Acile gittim her turlu tetkik yapıldı.

Fıtık değildir inşallah.

İnşALLAHH

üşütmüş olabilir misin cnm

Duam bu yönde yemin ederim.

Benim neden acaba ya

Gecmis olsun.Bazi insanlarda yumurtlama donemlerinde kasik agrisi olur ama bacak kismini bilemedim.Spor falan yapiyomusun ters bir hareket yapmis olabilirsin.

Spor yapmıyorum

Üstün açık kalmıştı uyurken kemiklerin karnın üşütmüş

İnsALLAH öyledir de bi kaç güne geçer ya
Canım benim bi iki aydır Böyle bebek Emziriyorum hep sırtım açık benim boynuma yakın belimin en üst kısmı kalçam dizim kolum bi de kasığım ağrıyor

Psikolojik problemler kronik kasık ağrılarına neden olabiliyor...
Bazı durumlarda ise kronik ağrının bir nedeni yoktur veya tam olarak saptanamamaktadır. Psikolojik faktörler bu grupta önemli rol oynar. Her türlü maddi veya manevi sıkıntılar, cinsel tatminsizlik, depresyon ve içsel problemler kendilerini kasık ağrıları şeklinde gösterebilirler. İçsel sıkıntıların vücut tarafından ifade edilip sanki bir organik problem varmış gibi hissedilmesine "somatoform bozukluklar" denilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…