Günlerdir düsünüyorum...

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Yer
Ankara
Kizlar yardimci olursaniz gercekten cok sevincem :)
Daha önce konularimda yazmistim cok fazla değer verip sevdiğim bi insani mutlu etmek istiyorum.
Yaklasik 10 gün sonra sevgilimin doğum günü ayni sehirlerde değiliz kalkip gidip sürpriz yapma gibi bi imkanim yok maalesef.
Kargoyla hediye göndericem sadece para verip almak istemiyorum özel biseyler olsun istiyorum.
Nelerden hoslandiğini biliyorum da bu hediye alma konusunda yardimci olmuyo bana
Sigara kullandiği icin daha önce cok güzel bi zippo alip göndermistim atki göndermistim ufak tefek biseyler göndermistim, bu defa ne yapicağim hakkinda bi fikrim yok lütfen yardimci olun para konusunda pek sikintim yok ama fikir lazim.

Fenerbahceli, sigara kullanan polis kolejinde okuyo olup seneye polis olcak olan viskiyi cok seven tesbih kullanan 23 yasindaki adama ne alinir acaba :)
Ya cevrenizde sevgilisine sürpriz yapmis olan arkadaslarinizdan gördüğünüz duyduğunuz seyler ya da sizin yapmis olduğunuz güzel seyler vardir illa ki lütfen güzel fikirler verin bana.

Cok klasik olcak ama atki örcem kisin kullanmasi icin, hosuna gittiğini belirtirdi hep.
Bileniniz vardir Jack Daniel's'in kücük 5cl'lik siselerde viskisi var onu nerden temin edebilirim bilmiyorum ama onu bulup icinde o olan bi kutu hazirlamayi düsünüyorum iki tane ondan koyarim güzel cikolatalar alirim paketlerim onlari koyarim bi de güzel bi yazi yazarim.
Buna ek olarak bisey daha yapmak istiyorum ya da bunun yerine baska bisey bilmiyorum

http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/01/29/23/12923_buyuk_zoom.jpg
Sunun üzerine isimlerimizi mi yazdirsam acaba kizlar ablalarim kardeslerim fikir fikir fikir cok makbule geccek gercekten simdiden tesekkurler :)

Bi arkadasim sevglisine netten sevgili kitabi diye bi sey hazirlatmisti. Resimleri karikaturleri falan varmis. Onla ilgili dusuncelerini anilarini falan yazmisti. Dusun bunu bence. Bende dusunuyorum :) kk da reklami var belki gormussundur

tespih güzel fikir aslında kullanıyorsa hediye alınabilir
aslında ben pek anlamam hediye işlerinden
bi kavanoza kalpli kurabiyeler yapabilirsin kendi ellerinle
cüzdan alabilirsin sonucta hep yanında taşıyacağı bişi cüzdanın kenarına isimlerinizi işletebilirsin
kalem alabilirsin kalemin üstüne de yazı yazıyorlar burda yaptırılan yerler var oraya bilemiyeceğim ama..
bu atkı işi de güzel ama hem örüp hem de hazırından mı alacaksın

Bi arkadasim sevglisine netten sevgili kitabi diye bi sey hazirlatmisti. Resimleri karikaturleri falan varmis. Onla ilgili dusuncelerini anilarini falan yazmisti. Dusun bunu bence. Bende dusunuyorum :) kk da reklami var belki gormussundur

Ben kendi erkek arkadaşıma yaptım çok beğendi. bir arkadaşım kendi erkek arkadaşına yaptı hiç beğenmedi. bu ne böyle ne gerek var dedi.

saat kullanıosa şık güzel bi saat alabilirsin içine ikinizin bi fotografını koydurabilirsin sonuçta en çok baktığı kol saati oluo her gördğüğünde sizi hatırlar sizinle geçen zamanı

Ben olsam o kadar önemsemezdim valla..sonra insan değmediğini düşünüyo. Viskiler, tespihler daha 23 yaşında vayy bee..
Bence kargo göndereceğine ver netten şu kek çiçeklerden götürsünler , hem şık, hem kolay..Bonyfood var mesela hem kaliteli , hem lezzetli. Öyle paralama kendini atkı matkı boşverrr..

Beraber cok fazla animiz yok maalesef cok fazla vakit geciremedik cok az beraber olabildik o yüzden öyle bisey cok gitmez gibi ama güzel fikirmis

Atki örcem almayi dusunmuyorum daha önce almistim, cüzdan aklima geliyo ama bilmiyorum

Jack Daniel's marketlerde var evet ama benim aradiğim buyuk değil 35lik 70lik isimi görmüyo maalesef :)

Saat alcaksam güzel bisey almak isterim biraz asabilir beni

Neden önemsemiycekmisim ki değdiğini dusunuyorum en azindan suan icin öyle, zevkle yapicam yapicağim seyleri de düsünme kismi biraz sikinti oluyo tesekkurler

Sağolun kizlar

canım bende sevgılıme şunu yaptırmıstımm bır bak ıstersennn

üzerinede şunu yazdırmıştımm ....

NEREYE GİDERSEN GİT
NEREDE OLURSAN OL
YOLUN , YÖNÜN HEP BENİ GÖSTERSİN
AŞK.....

güzelde bı hedıye kutusu aldım ıcınede gene netten kırmızı hazır kalp kagıtları var not kagıdı kucuk kucuk boş aldım .....

hepsıne ellerımde aramızda kullandıgımız sozlerı yazdımmm ... yada olmasını ıstedıgım sözleri kendım yazdım ama ...30 adettı

sonra aynı renkte bı a4 aldım duygularımı o kagıda döktüm pusulayıda kucuk notlarıda o yazıyıda kutuya koydum kargoya verdımmm aşkilettemmm cok ama cok sevınmıstı

yapmayi en cok istediğim sey o ama nasil olcak bilmiyorum netten siparis edicem de vakit yok o kadar
nerde bulabilirim peki siz hic gördünüzmü?

hangı sıteden sıparıs ettıgımıde ıstersen ozelden yazabılırım sekerım ...

bence cok anlamlı ve omurluk saklanılabılecek bır hedıye tercıh senın tabı sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…