Günlerdir agliyorum

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
evet kizlar okaxdarmorlim bozukki anlatamam.14 aylik bi oglum var benim.cok yiyen istahli bi bebekti.herkes sasirirdi yemesine.ama bi aydir oglum agzina bise sürmüyo.kasigi gördügü an mizmizlanmaya basliyo.günde en fazla 200 ml süt iciyo oda bölük bölük.korkuyorum migdesinde bise flnmi var diye.neden birdenbire böyle degisti?dis desem 4 tane var hic böyle yapmadi 1,2 gün yemezdi okadar.hasta diye doktora götürdüm bi ilac verdi bogazi sismis dedi.ama bi aydir oglum böyle.bi aydirda sis olamazki.nolur tecrübeli annelerden yardim istiyorum

hemen telaşa kapılma canım..benimde 13 aylık bir oğlum var.zaman zaman çok iyiyken dediğin gibi birden iştahının kesildiği dönemler oldu.ama zamanla geçiyor.dişten olabilir.yada çok zorluyorssa inada bindirip yemiyorda olabilir.oyun sanıyorla bazen de bizim peşlerinden koşturmamızı.ben böyle durumlar genelde yemek istemezse zorlamıyorum.dikkatini kendime çekip bir on dak.sonra tekrar deniyorum.genelde işe yarıyor.en kısa sürede normale döner umarım..bir de havuç tohumu duymuştum .gerçekten iştahsız olan çocuklarda iştah açıcı olarak satılıyormuş.

canım 4 dişi var demişsin benim oğlumda 14 aylık ilk 4 dişte bizde hiç sorun yaşamadık çıktığını dahi anlamadım öyle diyim ama ondan sonrası tam bi felaket..şuan 11 dişi var 3 de yolda doktorun dediğine göre ve çok sıkıntılı geçiyo yemek istemiyo sürekli ağzını biyerlere vuruyo ağlama krizleri oluyo bazen drumuz dişten diyo köpek dişleri çıkıyo..

cok sagolun kizlar cevaplariniz icin.salyasida var heralde disten diye düsünüyorum bende.umarim öyledir bise fln olmasinda Allah korusun.aa vitaminsizde kaliyo malesef.zaten ben degil insanlr psikolojimr bozuyo.ayyy bu cocuk niye böyle zayifladi diye

Son düzenleme:

yani eğer bi hastalığı yoksa iye gibi idrar tahlilide yaptırmanı öneririm ozaman büyük ihtimal diştendir çünkü köpek dişleri en zor çıkan dişler benim oğlum 23 aylık en zor köpek dişlerini çıkardı zaten normaldede iştahsızdı daha fena oldu süt bile içimiyodu ve yaklaşık bu yememesi 1-1.5 ay sürmüştü

1 haftadir hasta cnm ama yememesi 1 aydir.dünde hastaneye götürdüm bogazi hafif kizarik dedi.acaba diyorum bi aydir bogazi sisdide yavas yavas geciyomu o yüzden hafif kizariklikmi kaldida ben farketmedim.acaba olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…