- Konu Sahibi Yusufum2010
-
evet kizlar okaxdarmorlim bozukki anlatamam.14 aylik bi oglum var benim.cok yiyen istahli bi bebekti.herkes sasirirdi yemesine.ama bi aydir oglum agzina bise sürmüyo.kasigi gördügü an mizmizlanmaya basliyo.günde en fazla 200 ml süt iciyo oda bölük bölük.korkuyorum migdesinde bise flnmi var diye.neden birdenbire böyle degisti?dis desem 4 tane var hic böyle yapmadi 1,2 gün yemezdi okadar.hasta diye doktora götürdüm bi ilac verdi bogazi sismis dedi.ama bi aydir oglum böyle.bi aydirda sis olamazki.nolur tecrübeli annelerden yardim istiyorum
Sevdigi yemeklere karsidami istahsiz?
canım 4 dişi var demişsin benim oğlumda 14 aylık ilk 4 dişte bizde hiç sorun yaşamadık çıktığını dahi anlamadım öyle diyim ama ondan sonrası tam bi felaket..şuan 11 dişi var 3 de yolda doktorun dediğine göre ve çok sıkıntılı geçiyo yemek istemiyo sürekli ağzını biyerlere vuruyo ağlama krizleri oluyo bazen drumuz dişten diyo köpek dişleri çıkıyo..
yani eğer bi hastalığı yoksa iye gibi idrar tahlilide yaptırmanı öneririm ozaman büyük ihtimal diştendir çünkü köpek dişleri en zor çıkan dişler benim oğlum 23 aylık en zor köpek dişlerini çıkardı zaten normaldede iştahsızdı daha fena oldu süt bile içimiyodu ve yaklaşık bu yememesi 1-1.5 ay sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?