Günlerdir aglamaktan yoruldum birileri yardim etsin lütfen 😭

Esra2022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
5
3
29
Bir süre önce sözde meme diklestirme ve büyütme ameliyati oldum. Öncesinde asiri kilo vermeye bagli hafif sarkikti ve doku kaybi bir bosluk kesinlikle vardi evet ama öncesinde kesinlikle bir asimetri veya meme ucu farkli yerlerde degildi.
Bu arada kesinlikle farkli protez istemedigimi belirttigim halde farkli protez kullanildi hemde onca cc farkiyla

Biliyorum daha cok erken en az 3-6 ay beklemek gerekir hatta bazen 1 yil.

Ama ben günlerdir aglaya aglaya kahroldum düzelecegini sanmiyorum hem boyut farkli hemde meme uclari farkli hizada

ALLAH ASKINA biri bana bunun düzeltilebilir oldugunu söyleyin 😭 protezide istemiyorum geri alsinlar güvendigim icin o lanet doktora zaten pismanliktan keske ölseydim diyorum

(Az öncede internette kas üstü silikonun ilerde emzirmeyede engel oldugunu okudum bana tam aksi söylenildi)

Bu konularda bilgisi olan veya ayni seyi yasayan biri var mi aranizda ?

Yardimci olursanız cok sevinirim 😭

Bir süre önce sözde meme diklestirme ve büyütme ameliyati oldum. Öncesinde asiri kilo vermeye bagli hafif sarkikti ve doku kaybi bir bosluk kesinlikle vardi evet ama öncesinde kesinlikle bir asimetri veya meme ucu farkli yerlerde degildi.
Bu arada kesinlikle farkli protez istemedigimi belirttigim halde farkli protez kullanildi hemde onca cc farkiyla

Ama ben günlerdir aglaya aglaya kahroldum düzelecegini sanmiyorum hem boyut farkli hemde meme uclari farkli hizada

ALLAH ASKINA biri bana bunun düzeltilebilir oldugunu söyleyin 😭 protezide istemiyorum geri alsinlar güvendigim icin o lanet doktora zaten pismanliktan keske ölseydim diyorum

(Az öncede internette kas üstü silikonun ilerde emzirmeyede engel oldugunu okudum bana tam aksi söylenildi)

Ameliyattan sonra meme uçları asimetrik mi duruyor? Ben çevremde meme büyütme ve küçültme ameliyatı olan kişilerin ameliyat sonrasında meme uçlarında böyle bir şey görmemiştim. Ama eminim düzeltilebilirdir kendinizi yıpratmayın öncelikle ameliyatı yapan doktorla iletişime geçin. Nasıl oluyor da sizin istemediğiniz bir yolu izleyebiliyor. Hatta bu konuda hukuki bir yol da izleyebilirsiniz

merhaba çok geçmiş olsun. doktorunuzun ismini özelden yazmanız mümkün mü.

X