- 26 Aralık 2016
- 748
- 474
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Hemen bakıyorum bir dakikaİşte bu arıyorum arıyorum
Dediğiniz marka bu mu?İşte bu arıyorum arıyorum
Sanırım ambalajı değişmiş ama marka aynı
Tam bu videodaki işte
Peki bunları Türkiyeye getirmek için nereden sipariş vermek lazım biliyor musunuz? Gümrüğe takılmayacak buraya gönderen siteler var mı Korede?Sanırım ambalajı değişmiş ama marka aynı
Valla hiç bilmiyorum Türkiyede yaşarken de hiç yurt dışından sipariş vermedim ama bazen instagram sayfaları görüyorum noodle, yosun falan getirten Koreden belki oralardan bulabilirsiniz.Belki kozmetik sayfaları da vardır ama ürünlerin orjinalliğine lutfen dikkat edin hatta barkod numarası ile taratma yaptırın mutlaka Allah muhafaza cilt bu şakaya gelmez. Ben eğer yakın zamanda gelecek olsaydım size yardımcı olurdum alırdım kargo ile size gönderirdim ama ancak seneye ekimde döneceğim Türkiyeye ailemi gormek için.Peki bunları Türkiyeye getirmek için nereden sipariş vermek lazım biliyor musunuz? Gümrüğe takılmayacak buraya gönderen siteler var mı Korede?
Çok iyisiniz teşekkürlerValla hiç bilmiyorum Türkiyede yaşarken de hiç yurt dışından sipariş vermedim ama bazen instagram sayfaları görüyorum noodle, yosun falan getirten Koreden belki oralardan bulabilirsiniz.Belki kozmetik sayfaları da vardır ama ürünlerin orjinalliğine lutfen dikkat edin hatta barkod numarası ile taratma yaptırın mutlaka Allah muhafaza cilt bu şakaya gelmez. Ben eğer yakın zamanda gelecek olsaydım size yardımcı olurdum alırdım kargo ile size gönderirdim ama ancak seneye ekimde döneceğim Türkiyeye ailemi gormek için.
Rica ederim ♡Çok iyisiniz teşekkürler