*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

secret garden bitti
muhteşemdi yaa
kesinlikle izlemeyenler izlesin
hyun bin

şimdi de my name is kim sam soon u izlemeye başladım bakalım

bu arada my sassy girlün yarısını izledim ben sıkıldım baydı beni yaa

My name is kim sam soon da çok eğlenceli. Çok komik.
Hem ağladığım hem güldüğüm bir diziydi.

Hyun Bin orada farklı tabi, dizi eski çünkü ama yine de çok tatlı.
Baş roldeki kadın daha da tatlı.

eet baya zayıf secret gardenda
onun a millionere's first love filmini de izlemiştim orda da

bu dizilerin müzikleri çok iyi yaaa

secret garden bitti
muhteşemdi yaa
kesinlikle izlemeyenler izlesin
hyun bin

şimdi de my name is kim sam soon u izlemeye başladım bakalım

bu arada my sassy girlün yarısını izledim ben sıkıldım baydı beni yaa

"My Sassy Girl" bazı aralar bayıyor evet ama sabırla izlenilince güzel... Ama konu ve kurgu olarak çok abartılacak bir film değil...

Bu arada 49 Days e başladım tavsiyeniz üzerine, ilk 2 bölüm bitti.... Çok keyif alarak izliyorum gerçekten bayıldım

Şu ruh bekçisini ilk gördüğüm sahnede ıyyykk ne uyuz bir tip dedim ama çok hoşuma gitmeye başladı, ne tatlı ne komik bir tip, çok eğleniyorum onu izlerken

"My Sassy Girl" bazı aralar bayıyor evet ama sabırla izlenilince güzel... Ama konu ve kurgu olarak çok abartılacak bir film değil...

ne bilim sabredemedim ben, beklentim çoktu herhalde.
hoş secret gardenda da ilk başta biraz baymıştım ama sonradan muhteşem olduğunu düşündüm
izlemediysen tavsiye ederim :)
müzikleri de çok güzel

ne bilim sabredemedim ben, beklentim çoktu herhalde.
hoş secret gardenda da ilk başta biraz baymıştım ama sonradan muhteşem olduğunu düşündüm
izlemediysen tavsiye ederim :)
müzikleri de çok güzel

Evet ama romantik dram olan bütün Güney Kore dizilerinde ve filmlerinde hemen hemen bu var, arada bir sıkıyor gibi yaparlar ama genelinde keyif alırsın işte böyle de bağımlılık yapar

Secret Garden ı biliyorum canım, cebimde saklı o, şu başladığım diziyi bitireyim bir dizi daha sonra izleyeceğim onu biraz sonlara saklıyorum zaten 10 bölümlük diye hatırlıyorum...

Windstruck'ı izledikten sonra değeri kat kat arttı benim için my sassy girl'ün.
Bağlantısını kurunca daha çok sevdim çünkü.
Baş roldeki güzeller güzelini izlemek için de değer.

Bu arada daisy'i de izle izlemediysen.

Sadece romantik dramlarda değil, bence her tür filmlerinde, dizilerinde var bu.
Bir hareketsizlik oluyor ara ara ama hiçbir ülkenin filmlerine, dizilerine değişmem buna rağmen.

Secret Garden 20 bölüm.

Son düzenleme:

20 bölüm :)
ama kesinlikle izlemeye değer

Daisy ve Windstruck da liste de ama hepsi bir anda izlenemiyor maalesef keşke hepiciğini birden izlesem...

Evet ne kadar film dizi izlediysem var bir durağanlık ama bu benim hoşuma gidiyor, o zaman düşündüğümü ve sonunu tahmin ettiğimi hissediyorum yani o durağan bölümlerde bizi düşünmeye itiyorlar ve ne olursa olsun benim gerçekten çok hoşuma gidiyor...

20 bölüm :)
ama kesinlikle izlemeye değer

Evet öyleymiş canım Tree of Heaven dizisiyle karıştırdım ben halbuki alakaları yok

İRİs in son 2 bölümündeyim.. inanılmaz sıkıcı inanılmaz detaylı ve gereksiz uzatmışlar senaryoyu.
sadece bitsin diye izliyorum artık.

ve bitti...

hofff ne söyliyim ben çok aman aman beğenmedim canlar.. özellikle sonu çok tahmin edilir ve tırt olmuş, açıkçası başlangıcını çok iyi tutup ortasından sonra saçmaladılar..
hele o alışveriş merkezindeki bölüm çok saçmaydı..
neyse bitti izlemek isteyenler mantık hatalarına hazırlıklı olsunlar.

Irıs bitti...
Ben beğendim açıkçası diziyi...Sonuna dair yorum yazmak istemiyorum izleyecekler olur belki.
Evet bazı uzatmalar olduğuna katılıyorum ama dizinin güzel olduğu düşüncem daha ağır basıyor.

my name is kim sam soon bitti
çok ahım şahım bi dizi değil bence
başka bişi izlesem yerine olurmuş :)

49 Days tam hız devam ediyor... Bayıldım, bayıldım

Zevklere hiçbir şey diyemem ama saçma sapan biten sonları,
uzatmaları, mantık hatalarını düşünecek olursak bu dizileri hiç izlememek lazım.
Zira hepsinde bu kusurlar var.
Literal manada mükemmel olan bir dizilerine rastlamadım ben.

Ama subjektif konuşursam son izlediğim Chuno, özellikle dövüş sahnelerinde
pek çok saçmalıkla dolu olmasına rağmen 'iyi ki böyle harika bir diziyi izledim'
dediğim bir yapım oldu.
Yoksa içindeki aşkın da içine ettiler. Ama öyle anlar var ki unutamıyorum.
Ve bu yüzden hataları devede kulak misali kalıyor.:97:
'Olağanüstü' sıfatını yapıştırıyorum dizime.

Iris'in sonu çok özensiz ve basit. Hiçbir etkisi yok.
Son bölümlerde artık bitsin deyip sıkıldığımı da net hatırlıyorum, o konuda katılıyorum size.
Ama çok güzel oluşundan bir şey kaybetmiyor benim gözümde.

Şimdi Lie To Me'ye başladım. Konu boş aslında.
Ama kore ırkına olan hayranlığım neticesinde sanırım seve seve izliyorum.
O kadar değişikler ki bizlere göre, o farklılıkları görmek çok hoşuma gidiyor hep.

Dizi bitti dün... Dolayısıyla etkiledi... İzlemek isteyenler olur diye pek yorum yapmayacağım ama keyif alarak izledim... Çok iyi bir dramdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…