• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama güneşte yeni boyanmış saçlar zarar gorur mu?

v_letta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
34
0
86
37
İstanbul
merhabalarr
belki bilen olur diye sormak istediğim bi konu var..
bu c.tesi tatile cıkacağım, saçımı boyatmak istiyorum ki resimlerde canlı dursun, rengim şuan açıldı baya koyulaştırcm..
saçlar yeni boyandı diye guneşte cok yıpranıcak diye bişey duydum acaba ne kdr dogru? ztn fazlasıyla kurudu daha fazla yıpratmak istemem ama fotolarda da canlı dursun istiorum..tavsiyeniz nedir?

güneşten denizden saç yıpranır boya da yıpratır saçı ama koyu renk yapacakmışsın canlı durur röfle ve sarı kadar yıpranma olmaz saçta
saçın daha canlı parlak dursun istiyorsan spreyler var bunun için

walla o kdr çok şey denedim ki... bide senin tavsiyen edebileceğin bi urun varsa yazar musb ltfn? çok sevirinm :))

walla o kdr çok şey denedim ki... bide senin tavsiyen edebileceğin bi urun varsa yazar musb ltfn? çok sevirinm :))

bildiğim olsa önerirdim kuaförüm geçen dışarda satılanların çoğu çakma dedi orjinalleri sanatçılara kullanılan spreylemiş onlarda çok çok pahalıymış ve sadece kuaför malzemesi satanlarda bulunuyormuş
yinede foruma yaz parlaklık veren ürün kullanan var mı
ben yanlış yönlendirmeyim

Back